Najbolji trikovi ljubavnica iz celog sveta!

by | avgust 3, 2022
ljubavnice iz celog sveta

Činjenica je: kad putujete svetom možete da proširite vidike i naučite zaista mnogo toga novog. Ali, da li vam je ikada palo na pamet da bi put oko sveta mogao da vam oplemeni seksualni život? 

Otkrićemo vam šta to u krevetu vole narodi čije žene važe za najbolje ljubavnice na svetu i podeliti sa vama njihove tajne. Pokušajte da ukradete poneki trik – ako ništa, biće vam zabavno!

Japan

Japanci ne poznaju pojmove norma i normalno kada je seksu u pitanju. Oni zaista vole raznovrsnost i eksperimentisanje.

Članak se nastavlja posle reklama

Japanske ljubavnice vole da biraju neobične lokacije za seks: mnogi Japanci smatraju da je uobičajena misionarska poza ispod pokrivača banalna i dosadna. Ali, pošto Japanci izuzetno poštuju zakone, umesto neobičnih mesta, oni biraju posebne ljubavne hotele.
U njima možete pronaći mnoge neobične stilizovane prostorije – na primer, brodsku kabinu (soba se čak malo ljulja, kao na talasima) ili automobil u veštačkoj šumi. Postoje čak i potpuno neočekivane lokacije – NLO ili „pećina“ na dnu mora.

Šta možete ukrasti od Japanki: Pustite mašti na volju. Sledeći put isprobajte neobičnu predigru, zanimljive pozicije ili igru uloga.

 

Članak se nastavlja posle reklama
Ujedinjeni Arapski Emirati

Selimo se na Bliski istok i gledamo u bogatu i misterioznu zemlju. Možda se čini da su tamošnje žene zatvorene i skromne, ali i one poznaju tehnike zavođenja. Štaviše, arapske žene veruju da je njihov način da uzbude muškarca mnogo delotvorniji od uobičajenih tehnika usvojenih u evropskim zemljama. Arapkinje koriste eterična ulja sa afrodizijacima – posebnim supstancama koje pojačavaju seksualnu želju. U Emiratima veruju da takva ulja imaju magična svojstva, svako ima svoju snagu i intenzitet, a različite arome stvaraju drugačiji efekat.  Sandalovina, ilang-ilang, mošus, amber – svi ovi mirisi imaju neverovatno stimulativno dejstvo.

Šta možete ukrasti od Arapkinja: Odaberite etersko ulje koje vam se dopada ili specijalne sveće za masažu, od kojih neke sadrže afrodizijake – kada se tope, pretvaraju se u ulje koje se može koristiti tokom predigre.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Indija

 

Članak se nastavlja posle reklama

Zemlja u kojoj je napisan čuveni traktat o ljubavi i požudi, Kama Sutra. Stoga nije iznenađujuće što Indijci znaju sve o kvalitetnom seksu. Posebno mnogo truda i vremena Indijanci posvećuju uvodu. Predigra u Indiji može trajati satima, podstičući interesovanje i raspirujući oba partnera. Indijske žene vešto menjaju različite senzacije: ujedanje, lagano grebanje, ljubljenje, milovanje. Glavna stvar je održati ravnotežu i meru.

Šta možete ukrasti od Indijki: U jednoj od predstojećih večeri, posvetite nekoliko sati predigri uz masažu i istraživanju tela vašeg partnera. Efekat će biti neverovatan.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Nemačka

Jedna od lokalnih karakteristika Nemačke je intimnost na javnim mestima. Prema istraživanjima javnog mnjenja, više od 90 odsto zrelih Nemaca sanja o seksu na nekom neobičnom mestu. Plaža, park, šuma, planine, travnjaci… Ovo interesovanje, inače, razumeju (ili možda dele?) i zakonodavci: nemački zakoni su prilično liberalni prema ispoljavanju intimnosti na javnim mestima. A ako preduzmete sve mere predostrožnosti da drugi građani ne vide sam proces, niko vas neće kazniti. Ovo se ne smatra kršenjem javnog reda.

Šta možete ukrasti od Nemica: Izaberite zabačeni kutak u prirodi, pazite da vas niko ne vidi i ne ometa – nije potrebno da objašnjavamo šta dalje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Francuska

 

Moderne Francuskinje su sve više zainteresovane za tantrički seks, koristec tehnike ove drevne orijentalne prakse tokom intimnosti. Na primer, tehnike disanja unisono što podrazumeva da sa partnerom dišete u istom ritmu neko vreme. Još jedna važna tačka je dug kontakt očima, koji je važno održavati tokom celog odnosa.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta možete ukrasti od Francuskinja: Ne zaboravite na francusko ljubljenje – Francuskinje veruju da je to najbolji način da uzbudite partnera i da mu se približite.

peopleimages/gettyimagesplus