Prava ljubav: Muškarac je lud za vama ako izgovori ovih 5 fraza

by | jul 5, 2024
Prava ljubav: Muškarac je lud za vama ako izgovori ovih 5 fraza

Većina devojaka retko čuje cenjeno „volim te“ sa usana mladića. Ponekad priznaju svoja osećanja na tako prikriven način da toga niste ni svesni. Kako izgleda prava ljubav? 

Muškarci su veoma misteriozna stvorenja, a ko to zna bolje od nas. Neki su spremni da ženama daju komplimente kako bi zauvek osvojili njihovo srce, dok se drugi zbog prirodne povučenosti plaše da još jednom nagoveste svoja osećanja.

U prvi tip, po pravilu, najčešće spadaju Don Žuani, iza čijih se umiljatih reči ništa više ne krije. Dok se za ove druge vremenom pokaže da gaje istinska osećanja koja se odaju kroz fraze kojima mnogi ne pridaju nikakvu pažnju.

Članak se nastavlja posle reklama

Prava ljubav je kada muškarac kaže…

1. „Veži pojas!“

Ako svaki put kada uđete s njim u auto čujete: „Veži pojas“, budite sigurni, ovo je prvi znak muške ljubavi. Činjenica je da će svaki muškarac koji brine o bezbednosti svoje voljene pokušati da je zaštiti od svih mogućih nevolja. Zato je brižno upozorenje jasan pokazatelj da se muškarac prebacio u ulogu telohranitelja koji pokušava da zaštiti svoju voljenu ženu od nepredviđenih situacija.

2. „Kako ti je prošao dan?“

Dolazeći kući umorni posle posla, verovatno sanjate o jednoj stvari: da se istuširate i uronite u slatke snove, ali iznenada vas prekida njegov poziv. Ako je prva stvar koju pita: „Kako ti je prošao dan?“, onda je vreme da prestaneš da sumnjaš u iskrenost njegovih osećanja.

Zaljubljeni muškarac ne može ostati ravnodušan prema svojoj izabranici, čak i ako sada nije pored nje. Takvo pitanje sa njegove strane potvrđuje: voli vas i brine se da vam se nešto loše ne dogodi, i uvek je spreman da pritekne u pomoć.

Članak se nastavlja posle reklama

3. „Zvučiš tužno, hoćeš li da pričamo?“

Mnogi  ljudi ponekad ne primećuju promene u vašem raspoloženju. Ali postoje i oni koji ne samo da ga opažaju, već i pokušavaju da utiču na to. Ako vam dan ne ide dobro, a u razgovoru sa njim čujete: „Glas ti je tužan, hoćeš li da pričamo?“, onda to mnogo govori o vašem partneru.

Prvo, neće svi odlučiti da preuzmu odgovornost za otvaranje vaše rane, čak i ako je po sredi pokušaj da je zacele. Drugo to govori o njegovoj svesti i sposobnosti da preuzme odgovornost.

Članak se nastavlja posle reklama

4. „Dozvoli mi da pomognem“

Fraza „Dozvoli mi da pomognem“ zvuči bolje od drugih lepih reči. U savremenom svetu, gde vlada ravnopravnost, ove reči se sve ređe čuju. Mnoge devojke, čuvši takvu ponudu, pokušavaju da je odbiju i još jednom dokažu: „Sve mogu sama“ – i nije važno da li se radi o teškim torbama ili donošenju važne odluke.

Zapamtite: ako vam partner ponudi pomoć, to znači da on ženine teškoće doživljava kao svoje. A takva bliskost je veoma retka. Ne odbijajte njegovu pomoć i, čak i ako shvatite da možete sami da se nosite sa tim, neka vas voljena osoba podrži. I vi ćete se osećati bolje, a on se neće osećati odbačenim.

Članak se nastavlja posle reklama

5. „Idi odmori, ja ću to završiti“

Briga o snu i blagostanju jedan je od glavnih zadataka za istinski voljenog muškarca. Zato nemojte odbiti kada ona ponudi pomoć u čišćenju stana ili spremanju večere: „Bolje se odmori, ja ću to uraditi sam.“ Naravno, to ne znači da će biti sve kristalno čisto, ali jedno je sigurno: on je potpuno zaljubljen u vas.

Mariia Vitkovska/gettyimages.co.uk