Trikovi koji povećavaju libido: Isprobajte ih sa partnerom

by | februar 7, 2023
trikovi koji povećavaju libido

 Ove preporuke će pomoći da ostanete najprivlačnija i omiljena zabava svog partnera.

Možda ste ubeđeni da je vaš seksualni život savršen, ali ne zaboravite da je neverovatno lako od „jednom dnevno“ stići do „jednom mesečno“. Šta sve utiče na seksualnu želju i kako da je pojačate?

Trikovi koji povećavaju libido

Budite iskreni prema svojim željama

Mislite li da će vaš partner moći da pretpostavi da danas želite nešto meko i nežno, a da ćete sutra, na primer, biti spremni za eksperimente i igre? Seksolozi savetuju da iskreno izrazite svoje želje i kažete svom izabraniku koje radnje volite, a koje izazivaju nelagodu.

Članak se nastavlja posle reklama

Oslobodite se stresa i negativnosti

Niko ne spori da je intimnost odličan antidepresiv koji pomaže da se opustite i zaboravite na teškoće. Ali ponekad je napetost koju osećate vi ili partner tolika da ne želite seksualno zadovoljstvo, već utešne dodire. Da se ovo ne bi pretvorilo u sušni period,  seksolozi podsećaju da postoje  taktike koje utiču na libido: radite vežbe disanja, kontrastni tuš, slušajte pravu muziku. Ako je pripremni proces uspešan, onda vas očekuju zapanjujući rezultati u krevetu!

Naučite nove tehnike seksa

Rutinski seks može ubiti svaku romansu . Mnogi parovi tokom dugih godina zajedničkog života toliko su se zasitili intimnosti jedno sa drugim da su spremni da uvežbaju nešto novo sa strane prvom prilikom. Da biste sprečili da se to dogodi, razgovarajte sa svojim partnerom o učenju novih seksualnih tehnika. .

Napravite svoju posebnu kolekciju

Još nemate kolekciju stimulansa za seks? Onda je vreme da isprobate nešto novo, na primer da sastavite kolekciju lakih video snimaka koji će vam pomoći da se nađete u pravom raspoloženju. Stručnjaci, inače, uveravaju da kompetentna doza intimnih snimaka ili specijalne literature može obogatiti vaš seksualni život i ojačati odnose sa partnerom. Ali pod uslovom da gledate i pokušavate zajedno!

Članak se nastavlja posle reklama

Seks obuka

Ako ne možete sami da pronađete odgovarajući video ili knjigu, onda je vreme da poboljšate svoje veštine na nekoj specijalizovanoj obuci.

Idite zajedno u seks šop

Verujte mi, u prodavnici za odrasle nema ničeg strašnog. Zato nemojte misliti da ćete izgledati kao tinejdžeri koji se kikoću i upiru prstom u nove stvari. Sada u mnogim takvim prodavnicama postoje specijalni konsultanti koji znaju sve (pa čak i više) o tome kako da diverzifikujete svoj seksualni život i udahnete strast u odnose. Stoga, slobodno se obratite za savet i pregled novih proizvoda.

Članak se nastavlja posle reklama

Razmislite o zajedničkoj aktivnosti

Ne, ne bi trebalo odmah razmišljati o popravci, izgradnji seoske kuće ili sličnom. Razmislite samo o tome kada ste poslednji put uradili nešto zajedno. Razgovarajte o tome šta biste mogli da uradite da biste zajedno napredovali. Bilo da se radi o školi trčanja, joga studiju, časovima kuvanja ili jahtanju. Glavna stvar je da ovaj zajednički hobi ne treba da bude povezan sa rešavanjem domaćih ili porodičnih pitanja. U suprotnom, romansa i strast će morati da budu zaboravljeni.

Posetite seksologa

Ako ne možete da pobedite sebe i još uvek se osećate neprijatno da se kostimirate, vežbate nove seksualne tehnike ili čak samo pređete prag prodavnice za odrasle, onda potražite savet seksologa. Ovo može biti licem u lice ili u troje (vi, specijalista i vaš partner). Često je to ono što pomaže u prevazilaženju seksualne krize u paru i diversifikaciji porodičnog života.

Članak se nastavlja posle reklama
puhhha/gettyimagesplus