Veza sa razvedenim muškarcem: Ovo morate da ga pitate!

by | jun 12, 2024
Veza sa razvedenim muškarcem

Veza sa razvedenim muškarcem donosi određene komplikacije. Međutim, to ne mora biti tako, ali je važno da dobijete određene informacije.

Iz prethodnog sopstvenog iskustva ili iskustva vašeg partnera možete naučiti mnogo važne stvari koje će vam pomoći da shvatite kakva je on osoba. Ukoliko je razvod do sada bio tabu tema, danas je to sasvim obična stvar. Zbog toga je važno da mu postavite nekoliko pitanja pre ulaska u vezu, a na osnovu odgovora ćete shvatiti da li treba da ostanete sa njim ili ne.

Da li je uspešna veza sa razvedenim muškarcem moguća?

Pre nego što uđete u bilo kakvu vezu sa razvedenim muškarcem, postoji nekoliko stvari koje treba da znate. Postavite mu ovih nekoliko pitanja kako biste znali šta možete da očekujete.

Članak se nastavlja posle reklama

Koliko je puta bio oženjen?

Ako je vaš novi partner već bio u braku, ovo ne mora da bude loš znak. Međutim, ako se to događalo već nekoliko puta, trebalo bi da budete oprezni. Nemojte oklevati da postavljate pitanja: saznajte razloge i saslušajte njegovo mišljenje i analizirajte njegovu poziciju. Ako vas ništa ne brinite, slobodno nastavite sa zbližavanjem,

Veza sa razvedenim muškarcem: Šta je bio razlog za razvod?

Ne bi trebalo da napadate čoveka detaljnim pitanjima, posebno ako ste se tek nedavno upoznali. Ovo svakako nije najprijatnija tema za komunikaciju, a takođe je vrlo malo verovatno da će vam na prvim sastancima otkriti celu istinu. Ako shvatite da se veza razvija i postaje ozbiljna, morate pokrenuti ovu temu i delikatno otkriti razloge za razvod.

Možda će on razgovarati o prošlim vezama sa pozicije koja njemu odgovara, ali glavni razlog za razvod će biti odlučujući. Veza je mogla da se završi zbog ishitrenne odluke, nemogućnosti da se postigne dogovor ili na primer, izdaja partnera. Ponekad tokom takvog razgovora iskrsnu ozbiljna pitanja koja će odrediti vašu budućnost.

Članak se nastavlja posle reklama

Veza sa razvedenim muškarcem: Posmatrajte kako priča o bivšim partnerkama

Kako govori o prošlim vezama i ženi sa kojom je bio u vezi je veoma važan pokazatelj. To ga karakteriše kao čoveka, pristojnu osobu i nekoga ko poštuje prošlost i ženu koju je nekada voleo. Ako su kritike uvek negativne, to je uglavnom loš znak, jer biste mogli da naiđete na slične probleme.

Kako komunicira sa decom iz prethodnog braka?

Komunikacija sa decom je jedan od najvažnijih pokazatelja. Pogledajte koliko se često sreće sa decom iz prethodnog braka. Da li želi da provodi vreme sa njima, da li provodi vikend sa njima ili pomaže na bilo koji drugi način na koji je to potrebno. Možda vam se ovo neće dopasti, ali je svakako dobar znak na koji treba obratiti pažnju.

Članak se nastavlja posle reklama

Veza sa razvedenim muškarcem nije razlog za strah. Oni se često venčavaju podležući emocijama ili pod pritiskom žene. Po pravilu, takvi brakovi ne traju dugo i to nije pokazatelj njegovog nepoštenja ili neozbiljnosti.

Bobex-73/GettyImagesPlus