Mesečni horoskop za decembar 2021: Kako završavamo ovu godinu?

by | decembar 1, 2021
Mesečni horoskop za decembar 2021

Mesečni horoskop za decembar 2021. Ovnovima donosi razrešenje kriza, a Vodolijama harmoniju u ljubavi.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, doza napetosti će vas pratiti tokom prve polovine meseca decembra, što će uticati na vašu produktivnost a vaš najveći fokus će biti na rešavanju određene krize, koja već neko vreme egzistira u vašem životu. Brinu vas finansije, a suočeni ste sa troškovima koje pokušavate nivelisati, odnosno, umanjiti. Četvrtog decembra, eklipsa u vaše polju uverenja donosi odbacivanje starih obrazaca i dobijanje šanse za novi početak na svim poljima. Druga polovina meseca je značajno stabilnija, ali povedite račua o zakonskim pitanjima. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se stabilizuje u drugoj polovini meseca, pa se strpite do tada i ne ulazite u konflikte bez razloga. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da započnu romansu sa osobom kojaj je u redovnom kontaktu sa inostranstvom. Zdravlje je stabilno.


Bik

Dragi Bikovi, planeta akcije, ali I provokacije je I dalje u vašem prirodnom polju odnosa sa drugim ljudiima I to do trinaestog decembra, tako da je još uvek prisutna tenzija na ovom polju, pa je preporuka da ne skačete na zaključke I da pokušate izbeći reakciju na provokacije. Neki pripadnici vašeg znaka će do kraja meseca prekinuti radni odnos I okrenuti se novim planovima. Finansije su stabilne, ali prva nedelja meseca donosi brigu oko novca, konkretno, kredita. Ako ste u vezi ili u braku, u prvoj polovini meseca su moguće tenzije, da bi se nakon toga strasti smirile I partner vam pruža neophodni oslonac I podršku. Ako ste slobodni, razmišljate da li da odgovorite na udvaranje osobe koja ne otkriva mnogo o sebi. To vas istovremeno privlači ali I odbija. Mogući su upalni procesi.


Blizanci

Dragi Blizanci, veoma ste aktivni i tokom decembra na poslovnom planu i entuzijazam vas ne napušta, posebno u prvoj polovini meseca. Putovanja su izvesna, a neki pripadnici vašeg znaka će dobiti poslovnu ponudu koja će ih zaintrigirati. Da ne biste doneli prenagljenu odluku, posavetujte se sa nekim u koga imate poverenja. Skloni ste provokacijama saradnika, kao i nadmetanju. Moguć prekid radnog odnosa krajem meseca a važne odluke ne donosite četvrtog i deventnaestog decembra. Ako ste u vezi ili u braku, vaš partner će od vas tražiti odgovore na pitanja koja se tiču kvaliteta odnosa, jer se već duže vreme oseća zapostavljeno s vaše strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da ponovo uplove u strastvenu avanturu, sa osobom koju već poznaju, ali je savet da nemate velika očekivanja. Zdravlje je stabilno.

Rak

Dragi Rakovi, tokom naredne četiri nedelje ćete se fokusirati na posao više nego inače i poželećete uneti neke promene ili napraviti iskorak na ovoj teritoriji. Izbegavajte nagle, poslovne odluke oko četvrtog i devetnaestog decembra, jer će se to pokazati kao neproduktivno u budućnosti. Ako ste u vezi ili u braku, prisutne su varnice i iskre u odnosu, ali dolazi i do čestih sukoba i razmimoilaženja u mišljenjima. Druga polovina meseca ipak donosi stabilizaciju. Ako ste slobodni, ovo je mesec koji donosi puno prilika i kandidata kada je ljubav u pitanju, pa ćete biti u nedoumici ali ćete podići i standarde. Izbegavajte ozbiljnije fizičke napore.

lav

Lav

Dragi Lavovi, kada se radi o polju poslu, ovo je mesec koji će obilovati novim ali i starim prilikama za napredovanje. Kako je planeta beneficija u ovom vašem prirodnom polju, očekuju vas dobre vesti, podrška saradnika i nadređenih, međutim, ne govorite o svojim planovima jer neko iz okruženja nosi masku prijateljstva prema vama. Mogući bonusi ili razgovor o povišici. Ako ste u vezi ili u braku ovo je nešto izazovniji period za vas. Partner će pokušati nametnuti svoje stavove, autoritet u odnosu na vas. U prvoj polovini meseca ćete biti trpeljivi, međutim, druga polovina meseca donosi potrebu za raspravom s vaše strane. Ako ste slobodni, sanjarite o idealnoj osobi, a u drugoj polovini meseca razmišljate o prošlosti, sa željom da napravite korak unazad. Povedite računa o ishrani.

Devica

Drage Device, povoljan aspekt planete beneficija tokom decembra meseca na vaš zodijački znak vam donosi harmonizaciju kada su poslovni kontakti u pitanju. Mesečni horoskop za decembar 2021. Vam donosi misli o promeni kada je karijera u pitanju, ali ćete se ipak više orijentisati na privatni segment života. Moguće je preseljenje, ali i sukobi u odnosu sa porodicom. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u prvoj polovini meseca u harmoniji sa voljenom osobom. Druga polovina meseca donosi stare, nikad rešene nesuglasice na površinu koje ćete morati rešavati. Ukoliko ste slobodni, imate priliku da uđete u novu vezu, ali će vas kontaktiranje osobe iz prošlosti izbaciti iz balansa i uneti pometnju u vaš život. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Šta nam donosi sezona Strelca?


Vaga

Drage Vage, prisutna je velika zabrinutost u vezi sa finansijama, bar što se tiče prve polovine meseca. Troškovi se serijski dešavaju, a prihodi izostaju ili jednostavno ne uspevate napraviti balans između prihoda i rashoda. Druga polovina meseca će biti stabilnija i vi ćete se sada zainteresovati za nova znanja, pa ćete se početi interesovati za neke kurseve ili škole. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je toko čitavog meseca nestabilan. Do devetnaestog decembra ćete nekako uspevati da ne uđete u konflikt, ali nakon toga teško zadržavate ono što vam je na umu. Ako ste slobodni, preko člana porodice ili u okolini doma možete upoznati interesantnu osobu koja nosi potencijal veze na duže staze. Zdravlje je stabilno.


Škorpija

Drage Škorpije, vaša vladajuća planeta Mars je u prvoj polovini meseca decembra u vašem znaku, što će vam omogućiti da planove sprovedete u delo, ali i da započnete neke nove projekte ili poduhvate. Pored toga, ovo je period u kojem se rešavate opterećenja i svega onog što vam više ne služi. Dve eklipse, četvrtog i devetnaestog decembra, na osi vaših polja sistema vrednosti, podrške i finansija će doneti nove prilike za zaradu. Moguća nova poslovna saradnja. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je nestabilan u prvoj polovini meseca, a od petnaestog decembra vas očekuje retrospektiva odnosa u kojem se nalazite, što će za neke pripadnike vašeg znaka označiti i kraj partnerstva, ili transformaciju postojećeg u nešto kvalitetnije. Ukoliko ste slobodni, bićete orijentisani na posao kao i na finansije, jer vas očekuju troškovi koje je neophodno nadomestiti. Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o kvalitetu ishrane.


Strelac

Dragi Strelčevi, ulazite u veoma turbulentan period i to na svim poljima. Na poslovnom planu, imaćete potrebu da se dokažete i da budete u prvom planu, međutim, vodite računa da ne biste preterali u nametanju. Ovo je mesec koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti i nove poslovne ponude, posebno u drugoj i trećoj nedelji meseca. Od trinaestog decembra ćete se ozbiljni posvetiti svojim planovima i krenuti u osvajanja istih. Ako ste u vezi ili u braku, potreba da se isprovocira voljena osoba će iz dana u dan rasti, zato se kontrolišite, ukoliko vam je želja da održite harmoniju u relaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u prilici da promene emotivni status sa osobom koja se pojavljuje preko člana porodice ili bliskog prijatelja. Moguće su povrede.

Jarac

Dragi Jarčevi, decembar mesec za vas donosi realizaciju planova, veliku motivaciju kada je posao u pitanju, međutim, potrebno je da na pravi način organizujete svoje vreme kao i da, kada naiđete na neku vrstu otpora, ne odustajete od započetog. Povedite računa o odnosu sa prijateljima. Druga polovina meseca donosi buđenje starih strahova. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će, uz planetu ljubavi u vašem znaku, biti stabilan. Ipak, Venera u Jarcu će od devetnaestog decembra krenuti u retrogradni hod, pa su na vidiku nesuglasice. Ako ste slobodni, šarmantiji ste nego ikada i privlačite pažnju okoline. Razmišljaćete o prošlosti, a druga polovina meseca donosi kontakt sa istom. Povedite računa o hormonima.

Vodolija

Drage Vodolije, pred vama je mesec koji prepun izazova, posebno u prve tri nedelje decembra. Napet aspekt Marsa na vaš zodijački znak donosi sukobe s okolinom, posebno s autoritetima. Nećete tolerisati bilo kakve sugestije koje se kose sa vašim stavovima. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju na polju posla. Moguć je kraći put, koji će vam omogućiti napredovanje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je relativno stabilan, međutim, vaša potreba za povlačenjem će potencijalno narušiti harmoniju i vodite računa o potrebama druge strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u mogućnosti da obnove romansu, ali ćete želeti da se taj odnos neko vreme drži u tajnosti. Moguće su povrede.

Ribe

Drage Ribe, mesečni horoskop za decembar 2021. Vam savetuje da iskoristite povoljan aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak da biste se reorganizovali i usmerili energiju na prioritete. Odnos sa kolegama i nadređenima ćete u prve dve nedelje meseca je stabilan, ali od petnaestog decembra dolazi do sukoba ili, u najblažem slučaju, do netrpeljivosti koja će u vama izazvati brige. Ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo je mesec, posebno druga polovina decembra, donosi tenziju, elektiricitet kao i sukobe. Svako se zauzima za sebe i ne popušta u stavovima, a vas će iznenaditi sa koliko je partner analizirao vaš odnos. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem će vam se javiti ljubav iz prošlosti, a iskoristiće konekciju preko zajedničkih prijatelja ili će upotrebiti neku od društvenih mreža. Bićete u dilemi. Zdravlje je stabilno.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

lepotaizdravlje.rs Mila Naumova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images