Najveće zavodnice kriju se među ovim horoskopskim znacima

by | decembar 4, 2020
Najveće zavodnice

U kom horoskopskom znaku su rođene najveće zavodnice? Ima ih nekoliko, a svaki je na svoj način zaslužan za šarm i privlačnost pripadnica lepšeg pola.

Dame rođene u znaku Bika su stabilne, uvek znaju šta hoće i kako to da ostvare. Ne manjka im samopouzdanje, a pored njih nijedan muškarac neće biti gladan, ni nezadovoljan. One su uvek doterane i kod njih je sve unapred isplanirano. Teško se zaljubljuju, ali kada do toga dođe, veza je najčešće duga i stabilna.
Poznate dame rođene u znaku Bika su Kirsten Danst, Rene Zelveger, Megan Foks, Kejt Blanšet…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Dama rođena u znaku Raka je ona koja uvek drži porodicu na okupu. Stigne da se sredi, ali i da se brine o mužu i deci. Nežna je i nastoji da njen partner bude zadovoljan u svakom smislu. Ranjiva je i osetljiva, pa kod muškarca izaziva potrebu da se ponaša zaštitnički.
U znaku Raka rođene su Selena Gomez, Sofija Vergara, Liv Tajler, Dajan Kruger, Pamela Anderson… (Pročitaj: Ove poznate dame pokajale su se zbog estetskih korekcija koje su imale)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Najveće zavodnice kriju se i među Vagama

Žena Vaga je ona koja najviše brine o sebi. Ako je ona srećna, onda su svi srećni. Ne dozvoljava nikom da je nervira i utiče na njeno raspoloženje. Teško ju je osvojiti jer smatra da je malo onih koji su dovoljno dobri za nju. Monika Beluči, Ketrin Zita-Džouns i Kim Kardašijan rođene su u znaku Vage. (Pročitaj: Fotografija stara 29 godina: Ketrin Zita Džouns, dama bez plastičnih operacija)

 

Žena Škorpija traži i bira strastvenog partnera. Nemojte se upuštati u avanturu sa njom ako mislite da joj niste dorasli. Ne vezuje se lako, zato je i neodoljiva, ali kad pronađe pravu ljubav, ostaje joj verna do kraja.
U znaku Škorpije je rođena Džulija Roberts, kao i Demi Mur, Goldi Hon, Grejs Keli, Kejti Peri…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Žene rođene u znaku Ribe su tajnovite i u tome leži njihova čar. Partner stalno mora da se pita šta im je u glavi, jer nikad ne otkrivaju svoje planove. One znaju da je u velu misterije njihova moć. Lako mogu da zavedu bilo koga, ali brzo izgube interesovanje za žrtvu. Oko njih partner mora mnogo da se trudi i da prođe mnoge provere pre nego što zasluži poverenje.
Poznate žene rođene u znaku Ribe su Šeron Stoun, Olivija Vajld, Dženifer Lav Hjuit, Eva Longorija, Eva Mendez…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver