Odeća za let avionom: Kako da spojite udobnost i stil na putovanju?

by | jul 4, 2023
odeća za let avionom

Ako putujete avionom, želite da vaša odeća bude udobna, ali i da izgleda dobro nakon višesatnog gužvanja u sedištu. Da li let avionom zahteva da žrtvujete stil?

Postizanje prave ravnoteže može biti teško. Ako ste poput nas, želite da vaša putna odeća bude udobna, ali i dalje izgledate kao milion dolara kada sletite na željenu destinaciju. Stilisti kažu da je rešenje da se odlučite za jednostavne i klasične komade, kao što su farmerke ravnih nogavica, bluza na kopčanje i dobre baletanke ili dizajnerske patike. Ali, šta kada menjate i vremensku i temperaturnu zonu?

Ovi autfiti bi mogli da pomognu.

Članak se nastavlja posle reklama

Odeća za let avionom: stil + udobnost

Za poslovna putovanja – minimalistički stil

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leia Sfez (@leiasfez)

Vrhunski minimalizam –  potpuno bela odeća je jednostavna, ali upečatljiva. Trik za nošenje minimalističke odeće je da se oslanjate na basic komade koji dobro pristaju i da se odlučite za komplementarne nijanse. Ovakva odeća za let avionom je idealna: dobro krojene pantalone i top su klasika koja radi i na nižim i na višim temperaturama. Tako možete na večeru, na sastank ili u šetnju. Plava košulja je tu da vas sačuva od temperaturnih razlika.

Odeća za putovanje sa decom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aimee Song (@aimeesong)

Članak se nastavlja posle reklama

Putujete sa decom? Putna odeća za mame mora da bude udobna i praktična, ali čak i mame vole da putuju sa stilom. Zato, važno je da sve sitnice popakujete u elegantnu i lepo dizajniranu putnu tašnu. Farmerke i košulja su uvek dobitna i udobna kombinacija. I, da, patike su neizostavne!

Kada želite da ostavite utisak – maksi haljina

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meeka (@catchmeeksifyoucan)

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste nešto poput nas, poželećete da izađete na plažu onog trenutka kada vidite čisti beli pesak sa prozora svog aviona. Da ne biste gubili dragoceno vreme na odmoru, preporučujemo vam da potražite udobnu odeću za putovanja u kojoj ćete blistati bilo da krenete na plažu, na zabavu ili na rak –maksi haljina. 

Evgeniia Siiankovskaia/iStock/GettyImagesPlus