Šta nam donosi Mars u Vodoliji?

by | 3 aprila, 2022
Mars u Vodoliji

Mars u Vodoliji predstavlja spoj nespojivog. Vatrena planeta akcije i lepršava, vazdušna Vodolija naučiće nas da se borimo. 

Od 7. aprila, planeta Mars prelazi u znak Vodolije. Pod uticajem ovog vazdušnog znaka, Mars nas tera da se borimo za slobodu, ideje, vizije i intelekt. Pod njenim uticajem, podsetićemo se da je naš um najveće oružje, a ta magija dešava se kada se zajedno okupimo oko iste svrhe.

Mars u Vodoliji

Upravo sada je vreme da promenimo naš način života, jer nas ovaj tranzit blagosilja ogromnim vizijama koje će poboljšati i naš život, ali i celo društvo. U ovom trenutku, naš um je čist i kristalno jasan i osećamo se slobodno i moćno. Vazdušna Vodolija nam donosi nove nekonvencionalne načine da vidimo budućnost. A Mars nam daje snagu da napravimo prve korake.

Vodolija je znak koji se fokusira na kolektiv. Prethodno, Mars je bio u znaku Jarca i doneo nam je želju za ličnim ciljevima koje smo više-manje ostvarili. Sada je dobro vreme da se podsetimo da ne živimo u vakumu. Stoga, naš plan koji pravimo moraće da se ukolpi s većinom. Sada se fokusiramo na komunikaciju, razmenu ideja i stvaramo veze i nove kontakte.

Vodolija je povezana s principima i idealima. Pružite šansu ljudima, fokusirajte se na one osobe u životu na koje se ugledate i kojima se divite. Setite se da ma koliko bili jaki sami, jači smo zajedno.

Pročitajte i… Mesečni horoskop za april

I dok se dešava ovaj tranzit, istog dana i Venera ulazi u znak Vodolije. Ove dve planete stvaraju konjukciju koja dovodi do velikih odluka kada je ljubav u pitanju. Atmosfera strasti i ljubavi će biti toliko jaka da ćemo ili započeti novu vezu ili ćemo postojeću prebaciti na viši nivo.

Savet za ovaj period jeste da se borimo za socijalne nepravde. Ukoliko postoji neki problem, recite to. Pratite ljude koji su vođe. Tokom ovog tranzita, mogućnost za revoluciju je velika. Prigrabite je.

Pročitajte i… Koji horoskopski znak je vaša srodna duša?

 

lepotaizdravlje.rsMartin Holverda/Getty Images Plus via Getty Images; Allexxandar/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.