Zbog čega na „golišave“ fotografije Džej Lo niko nije ostao ravnodušan?

by | novembar 26, 2020

Golišave fotografije selebriti dama nisu novina, ali Džej Lo ruši sve standarde

Latino lepotica Dženifer Lopez (51) ne staje! Pevačicu ne remeti čak ni ova vanredna 2020. godina. Ona prosto kao da nije prihvatila njene uslove već radi po svom; izbacuje nove pesme, osvaja nagrade, snima filmove, ima fantastične poslovne saradnje, izgleda bolje nego ikada… (lista se nastavlja).

Kao da sve ovo nije dovoljno da nam privuče pažnju, jedna od najzgodnijih žena sveta glavna je tema diskusija poslednjih par dana na Instagramu zbog kadrova i kolaža fotografije kojim najavljuje svoj novi spot.

Članak se nastavlja posle reklama

Golišave fotografije latino dive

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Naime, ovogodišnja dobitnica nagrade za „ikonu godine” – The People’s Icon Award zaintrigirala je publiku objavivši snimak na kome pozira bez odeće, a intimne delove tela pokriva rukama. (Pročitaj: Isprobajte kružni trening Dženifer Lopez (video))

Malo je reći da je Džej Lo ovim napravila pometnju, jer na to kako izgleda niko nije ostao ravnodušan. Ne zato što nismo navikli na golišave fotografije poznatih cica, već zbog njenog fit tela.

Za razliku od mnogih, ova diva ne kaže da je za njeno mišićavo telo zaslužna dobra genika i prirodna mladolikost, već svima dokazuje da iza toga stoji naporan rad – teninzi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Ples i vežbe koje uživa da radi sa verenikom Aleksom Rodrigezom su sastavni deo njenog života što smo već imali prilike da vidimo na društvenim mrežama.

I dok uživate ili zavidite Džej Lo na izgledu u nastavku pogledajte kako naporno trenira.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedavno je i sam Aleks podelo jedan set vežbi za trbušnjake koji latino lepotica često radi.

Članak se nastavlja posle reklama

U pitanju je set od 50 hanging abs raises, 50 rope crunches i 50 incline situps sa 45 kilograma, zatim isti set sa 35 brojanja, nakon čega sledi set od 21. Mačiji kašalj!

Na izgled Džej Lo utiče naravno i to kako se hrani. Lični kuvar pevačice, Kelvin Fernandes, prokomentarisao je ranije šta je to što je često deo njene ishrane:

Članak se nastavlja posle reklama

– Mineralana voda, kao voće i povrće (pogotovo jagode) uvek su tu… Smuti najčešće pravi od zelenog povrća poput spanaća, krastavca i celera. Voli dan da započne zelenim sokom. (Više o tome pročitajte OVDE)

lepotaizdravlje.rsEmma McIntyre/Getty via Guliver