Categories Stil života

5 jednostavnih načina da svoj vikend učinite savršenim

Iako je do kraja ovog vikenda ostalo još samo nekoliko sati, možda još uvek nije kasno da uradite nešto dobro za sebe i uživate u svom slobodnom vremenu, a ako ipak ne stižete da ovaj vikend učinite savršeni, donosimo vam nekoliko ideja uz koje će svaki vaš sledeći vikend biti nezaboravno vreme koje ste posvetili sebi!

Petak je dan kome se svi bez izuzetka neizmerno radujemo, jer to znači da konačno počinje vikend i vreme samo za nas. Međutim, priznaćete kao često protraćimo vreme tokom vikenda ne radeći ništa, a onda žalimo kako nismo uradili ništa što nas je zaista obradovalo i navelo da se opustimo i uživamo. Kako se ova situacija više nikada ne bi desila, donosimo vam nekoliko stvari, koje možete raditi tokom vikenda i potpuno uživati u svom slobodnom vremenu.

1. Veče sa prijateljima

Kako tokom sedmice nemamo vremena ni da razmislimo o sebi i svom životu, a kamoli da se posvetimo dragim ljudima, vikend je savršeno vreme da kod sebe okupite drage prijatelje i uživate u njihovom društvu. Napravite večeru, ili organizujte movie night za sebe i svoje prijatelje i uživajte u razgovoru sa ljudima, koji vaš život čine zaista posebnim.

2. Vikend je vreme za opuštanje

Ako pak osećate da vas je umor preplavio, odlučite da ovog vikenda organizujete mini spa night u svom domu. Kupite sebi maske za lice, kao i eterična ulja, upalite mirišljave sveće po stanu, priredite sebi kupku, a onda se detaljno iznegujte. Neka ovo bude vaš dan za uživanje, opuštanje i čašu vina, uz omiljenu muziku za opuštanje.

3. Vreme je za provod

Od kad niste izašli sa prijateljima i zaista se dobro proveli? Neka ovaj vikend bude posvećen baš tome! Odaberite toaletu za party, našminkajte se i dogovorite se sa prijateljima, koji klub će biti vaša destinacija ovog vikenda. Uživajte i đuskajte, jer ovo je vreme za vas!

4. Pročitajte knjigu

Koliko dugo na vašem noćnom stočiću stoji knjiga, koju ste dobili još tokom praznika, a nikako ne stižete da joj posvetite pažnju. Uradite to baš ovog vikenda. Ušuškajte se u udobnosti svog doma i uronite u fantastični svet romana, koji će vas inspirisati da razmišljate o temama, koje vas tako dugo nisu okupirale.

5. Vreme u prirodi

Ništa više ne prija od sunca, svežeg vazduha i mira koji pruža priroda, zato iskoristite lepe dane, koji su još uvek tu i provedite dan u vožnji bicikla, ili dugoj šetnji u prirodi. Nekad je zaista dobro biti sa sobom i svojim mislima, u tišini, jer je to najbolji način da se motivišete i inspirišete!

Uz ovih 5 vikend ideja, vikend će zaista postati najuzbudljiviji deo nedelje, jer konačno ste vi u fokusu!

Foto: @newdarlings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA