Categories Iz ugla fashion blogerke

Iz ugla fashion blogerke: Prečice do sjajnog maturskog stajlinga

Priredila: Tatjana Jovanović
Priredila: Tatjana Jovanović

Inspirisani vašim pismima i komentarima, zamolili smo našu saradnicu Tatjanu Jovanović, koja na blogu We Rock Fashion piše o modi, da nam otkrije nekoliko brzih i jednostavnih saveta namenjenih svima vama koje ste u potrazi za savršenom kombinacijom za veče koje se pamti čitavog života…

 

Ukoliko ste ovih dana obilazili prodavnice odeće i obuće, sigurno ste zatekli simpatične maturante, uglavnom sa majkama, u potrazi za savršenom odevnom kombinacijom. Mene je taj prizor naveo da se prisetim euforije koja je vladala pred taj važan događaj, a bilo je to pre 13 godina, jer sam isto tako sa mamom danima tražila komad za koji ću, kad ga probam, znati da je to “onaj pravi”. Uspela sam da pronađem unikatnu haljinu koja, da budem iskrena, nije bila najelegantniji izbor, ali tog dana sam se osećala divno i ta haljina i sandale uz nju i dan-danas zauzimaju važno mesto u mom garderoberu.

Foto: Nemanja Dimitrić
Foto: Nemanja Dimitrić

Evo kako Tatjana danas zamišlja efektan maturski stajling

Ono što bih posavetovala svaku maturantkinju jeste da obuče ono u čemu će se osećati posebno i zadovoljno, ali i da pažljivo bira. Da li su to elegantne pantalone i košulja, kratka, tričetvrt ili duga haljina – nije toliko važno. Važno je da znaju da će plesati čitavo veče i da odeća treba da bude tome prilagođena. Na primer, preuska haljina i suknja u kojoj je teško sedeti i hodati, haljine sa predubokim dekolteom koji morate svakog časa navlačiti, neudobne sandale u kojima je teško hodati – nisu dobar izbor, ma koliko lepo izgledali na vama!

Kliknite za nastavak teksta i fotografije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA