Categories Iz ugla fashion blogerke

Kako da nosite iscepani džins?

Autorka teksta: Tatjana Jovanović
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Ako bih mogla da opišem svoj stil oblačenja bio bi to sportsko elegantni stil! Ne, bila bi to udobna elegancija sa velikom dozom ženstvenosti. Ipak ne ni tako! Ne znam kako bih pravim nazivom nazvala svoj stil, ali znam da se uvek oblačim u skladu sa raspoloženjem i itekako se trudim da ono bude odlično, pa da se i ja jednako dobro obučem.

Iscepani džins sam retko nosila iako je, čini mi se, uvek bio u modi. Odluka je uvek padala na svedenije varijante. Ipak, kada sam u Zari ugledala teksas bermude sa visokim strukom na pamet mi je pala samo jedna reč: ŠIK! Morala sam da ih uzmem, naravno, kada sam se uverila da mi stoje korektno.

Verujem u to da ovakvi modeli zapravo sužavaju struk, barem malo. Iz tog razloga nemojte nositi majice ili bluze preko njih već uvek upasane. Zamislite samo kada biste na njih obukle široku majicu i pustili je da ide preko , ne biste izgledali baš ženstveno. Sa druge strane, ako biste tu istu majicu upasali i dodali upadljivu ogrlicu bili biste više nego šik! Kratki topovi su takođe dobrodošli, naravno ako volite da nosite tako nešto.

END_8787

Kraljevsko plava je, kada je obuća u pitanju, godinama je u trendu. Platforme volim jer su udobnije od klasičnih štikli, mogu da se nose i uz opuštenije kombinacije i naravno u njima sam viša – da, i time noge deluju duže nego što jesu.

Ostatak teksta i predloga naše blogerke pročitajte na sledećim stranama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA