Categories Iz ugla fashion blogerke

Koje su najbolje jesenje haljine ove sezone

Autorka teksta: Tatjana Jovanović
Autorka teksta: Tatjana Jovanović

Septembar je sličan januaru, po tome što je mesec početka. Nakon leta, godišnjeg odmora i barem malo opuštenijeg načina života vraćamo se u redovne tokove. Ostala nam je preplanula boja, mnogo zanimljivih sećanja i vrlo verovatno ne tako pun novčanik. A u svim prodavnicama su uveliko predstavljene jesenje kolekcije koje vas prosto mame!

Foto: Mango
Foto: Mango

Kao što sam i pre pisala, mnoge letnje i prolećne stvari možete da još uvek da nosite, ali kako ipak nije toliko toplo, pogotovo predveče, oblačimo ponovo dugačke rukave. Svakako verujem da mnoge od vas, kao ni ja, neće odoleti da ne kupe barem nešto novo.

Pročitajte i… Koje letnje komade možete nositi i krajem sezone?!

Foto: Zara
Foto: Zara

Dopada mi se što je boho i romantičan stil i dalje u modi. Divne haljine biće idealne za jesen i moraću da kupim makar jednu! Odlično se kombinuju sa kratkim i dubokim čizmicama, pogotovo onim od prevrnute kože, bilo da su ravne ili na štiklu. Još ako na to dodate zanimljiv jesenji šešir, prsluk i raspuštene lokne bićete neko koga je teško ne primetiti u gradu.

Foto: Massimodutti
Foto: Massimo Dutti

U ovakvim haljinama se uvek osećam prijatno i jedva čekam da isprobam šta mi najbolje stoji i šta se najbolje kombinuje. Jesen ume da bude divna za modne igrarije! Na fotografijama su neki moji favoriti za ovu jesenju sezonu…

Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA