Kako da ti kažem?

by | jun 26, 2014

Da to može mnogo bolje…

dl Problem koji muči mnogu curu ima rešenje. Kako da mu saopštite da nije baš takav bog seksa i predigre kakvim se smatra i da tu i te kako
ima mesta za napredak u svakom smislu? Pogotovo ako si ti ta koja je manje iskusna (brojem).

Zapravo, glavno je da mu se ovo ni ne saopšti. Ne tako otvoreno. Osim ako nije cilj da se ovaj oseća niže od ribljeg izmeta. Na kraju
krajeva, važno je da se poveća užitak. Tvoj. Njegov već izgleda prilično zadovoljavajuće.

Dakle, nemoj ga lupiti u glavu sa “nemaš pojma, kapetane” nego idi zaobilaznim putem. Većina ljudi bolje reaguje na pohvale nego na grdnju. Treba mu lepo, tako da čak i on onako napaljen shvati, saopštiti šta želiš.

Posle nekoliko okršaja pod čaršavima, mislim da ti će ti biti jasno da li da pristupiš otvoreno sa “Radi mi to-i-to” ili je on jedan od onih što bi od toga pali u nesvest pa mu treba izokola, uz pomoć suptilnih putokaza (“aaah!”, “Mmmm… daaa” i slično) pokazati put od žute cigle.

Znam da mnoge žene ne vole da budu mašinovođe seksulane kompozicije ali ima skrivenih talenata sa kojima treba samo malo poraditi pa će dalje vešto vijugati kroz Scile i Haribde. Takođe, ima i sebičnih magaraca kojima ništa ne pomaže i takve treba što pre otkačiti.

Sam od sebe se neće popraviti. Pogotovo ne ako ne zna da greši.

Tagovi: