Categories Blog

Lepa svaki dan: Probudite se lepši

100% sam sigurna da nisam jedina kojoj s vremena na vreme dođe da se oseti bezveze jer je lice loše, kosa neposlušna, obrve baš ne slušaju… U tim situacijama uvek primenim isto – uradim neke večernje rituale koji omoguće da se ujutru probudim lepša i da se osećam bolje. Prosto osetim da se uz sve to i prospavanu noć nekako napravi presek i zaista se osećam lepše.

Plus, za sve imam predlog proizvoda koji neverovatno pomažu!

Tamara Ćosić, beauty advisor and educator, www.lepasvakidan.rs

LICE

Kada dođete u situaciju da je koža neposlušna, ten bezveze ili se lice upali, ono što uglavnom primenjujem je piling (menjam ih ali najviše volim Eucerin Dermo pure i Loreal Sugar Scrubs), neka fina maska u zavisnosti od potreba kože i Flogocid mast na upaljena mesta. Njega sam sigurno već pominjala, ima ga u apoteci i neprevaziđen je za upale. Bukvalno preko noći pomogne da se ta bubuljica ili iritacija od depilacije primiri.

Nanosim ga nakon kompletnog čišćenja, a pre kreme na mesta gde je potrebno, a nekad i dodatni sloj preko kreme.

Dodatni proizvod idealan za oporavak kože oko očiju, posebno ako vam se vidi umor od stalnog gledanja u računar i slabog spavanja je SEPHORA Avocado Eye mask – sheet maskica za podočnjake koja za 15ak minuta tako savršeno hidrira  predeo ispod očiju, da se vidi primetna razlika u svežini. Možete je držati i u frižideru za efekat hlađenja.

OBRVE

Nedavno sam imala priliku da isprobam Maybelline Brow Tattoo Gel koji je neverovatan proizvod! Nanosi se kao farba na obrve, u obliku koji želite i možete prespavati sa njim. Ujutru kad ga skinete obrve i koža su ofarbani i efekat traje oko 3 dana. Idealno je za žene koje dosta vremena gube na crtanje obrva, za one koje se ne šminkaju ili žele gušći efekat. Jedina mana je što mi boja ponekad, tokom faze kada blede ode malo na narandžasto (moja nijansa je medium brown) ali to kamufliram sa malo senke za obrve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA