Street style: Letnji komadi u jesenjem ruhu

by | oktobar 4, 2018

Leto je gotovo, ali samim tim to i ne znači da treba da svaki komad koji smo rado nosile na 35+ stepeni odstranimo u pozadinski deo ormana. Jesen, posebno miholjsko leto, donosi mnogo mogućnosti za dalje kombinovanje lepršavih i komada tanjeg materijala. Pogledajte kako su to uradile tri ozbiljne trendseterke.

Jelenin Instagram profil je prepun upravo autfita koji odgovaraju na našu ovonedeljnu temu! Letnje haljine koje smo najrađe nosile nakon plaže, dok nam se koža zateže od sunčevih zraka, sada možemo da kombinujemo samo oblačeći majice na duge rukave ispod njih. Animal print nije izostao, big comeback!

Džemper i lagana plisirana suknja? – Zašto da ne? Hermes torba i Gucci sandale uz HM džemper? – Što da ne, opet! Bravo za ovu damu sa stilom, @style_by_slaki! Takođe, potrudite se da u ovoj sezoni imate što više narandžastih komada, ona je nova crna!

Pročitajte i… Red carpet: Septembar je u znaku glamura

Ivaninu suknju potpisanu od strane @kaviy_couture, biste verovatno nosile leti u noćnom izlasku prilikom ispijanja koktela sa drugaricma, uz visoke potpetice i lagane majice na bretele. Međutim, ona se savršeno kombinuje i u zimskim kombinacijama koje možete izneti i preko dana, uz adekvatan džemper, po zoru na Ivanu, ili pamučnu majicu i blejzer.

I za kraj, jedna od omiljenih blogerki devojaka širom sveta, naša Tamara Kalinić. Kada je Kim Kardašijan iznela prvi put biciklističke ove godine, pomolili smo se da to ne postane trend, ali ništa od toga. Međutim, mnogo mi se dopada kako ih je Tamara iznela u svakodnevnoj kombinaciji i kako običan sportski komad izgleda uz Dior torbicu.

Pročitajte i… Street style: Lepršavi komadi kao odraz ženstvenosti

Autor: Ivana Iljin