Street style: One su kraljice letnjih haljina!

by | 16 avgusta, 2018

Hajde dok je leto da nosimo samo haljinice i samo lepršavu garderobu! Hajde da uživamo u ovom suncu! Predstavljamo vam četiri fenomenalne devojke koje umeju da iznesu i kombinuju naš omiljeni letnji komad garderobe – haljinu.

Ana je devojka sa najslađim izborom haljinica koje ćete videti! Volimo razdraganost i nežne note u njenoj kombinaciji, a sandale su posebno efektan detalj, posebno na preplanulom tenu.

Daniela je jedan veliki profesionalac, kako u svom poslu tako i po pitanju svog tela i izgleda. Njene kombinacije su uvek pune elegancije, a na njenom instagram profilu pronaći ćete mnogo recepata pomoću kojih će odeća na vama stajati upravo kao i na njoj!

Pre nego pređete na narednu stranicu,, pročitajte i… Street style: Sve te devojčice u nama

Još jedna devojka čije ćete haljine poželeti u svom ormaru je svakako prelepa Matea! Jednobojne papuče u jarkim nijansama su nam jedne od favorita ove sezone, a ove tirkizne su se vrlo lepo ukombinovale uz šarenu haljinicu.

I ostanimo u crvenom za kraj, boji svih dama! Animal print se u sezoni jesen/zima vraća velikim koracima, a Sanja je baš zmijsku šaru odabrala za ove letnje dane. Njen instagram profil je takođe prepun insiracije za odevne komade, obavezno pogledajte!

Pročitajte i… Street style: Moda u danima odmora