Street style: Moda u danima odmora

by | avgust 2, 2018

Vreme je godišnjih odmora, za dušu i telo. I kada se opustimo i dozvolimo sebi malo predaha, baš u tom trenutku dobijamo inspiraciju za odevne kombinacije. Hajde da prelistamo šta su to dame sa Instagrama odabrale u danima relaksacije.

Mina Smiljanić, uvek nasmejana i vedra, a od skoro i brand ambasador brenda Beosport. Njihove komade iz nove kolekcije možete pratiti svakodnevno na njenom Instagram profilu, a mi volimo kako ih ona kombinuje i iznese!

U Teine kombinacije ćete se zaljubiti! Svaki komad je toliko pažljivo odabran i ukombinovan uz ostatak modnih dodataka da će vas inspirisati da i vi učinite isto. Haljinice koje neodoljivo podsećaju na uniformu nekog slatkog pancake restorana su nas osvojile ovog leta i baš jednu takvu vidimo na Tei i mnogo nam se dopada!

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Festivalske kombinacije na ulicama Novog Sada

Josipa je svojom kombinacijom spojila moderne i vintage komade, i sve to ‘začinila’ pletenom torbom koje ovog leta najviše do sada viđamo i na ulicama a ne samo u plažnim izdanjima. Svratite kod ove atraktivne dame za još inspiracije i modnih ideja!

Anelu ste imali prilike već da vidite u rubrici kako da kombinujete na najbolji način odela roze boje, ali sada je vidimo u jednom potpuno letnjem i zanosnom izdanju! Zlatne minđuše su se maestralno vratile, a duge, cvetne haljine su svakako evergreen modne scene.

Pročitajte i… Street style: U susret letu, pokušaj broj 2

Autor: Ivana Ilijin