Street style: U susret letu, pokušaj broj 2

by | jul 12, 2018

Hajde opet da dočekamo leto kako dolikuje, je l’ se slažete? – Evo četiri kombinacije uz koje će vam leto dotrčati u zagrljaj!

Andrea ili svima poznatija na Instagramu kao Enina mama se odučila da suknje sezone sa pojasom oko struka začini teenage komadom – starkama! SUknje ovog kroja su potpuni hit i možete ih kombinovati na razne načine i što jenajbolje vrlo su prilagodljive u zavisnoti od prilike za koju se spremate.

Koliko je kul kada vaše naočare reflektuju boju jednog komada vaše odeće! Tea se odlučila za narandžasto/krem nijanse, a na koliko načina sve kombinuje svoje veoma zapažene sandale, pogledajte kod nje na Instagram profilu.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Ovako trendseterke nose roze odelo

Zoranu ste imali priliku već da vidite u našoj rubrici jer mi prosto obožavamo njene kombinacije: jednostavne i ženstvene! Obuća visokog đona, drvena torba i lepršava haljina predstavljaju tri ključna komada za ovo drugo leto ovog leta.

I za kraj nešto što će potpuno oduševiti sve pripadnice ženskog pola, a to su ove torbice dizajnirane od strane dizajnerke Nede ili ako vam je lakše da ih odmah pronađete na instagramu @neda__design. Lepo ćete ih izneti u svakodnevnim kombinacijama, ali i onim za specijalne prilike.

Pročitajte i… Street style: Ove haljine ćete obožavati!

Autor: Ivana Ilijin