Categories Horoskop

3 reči koje najbolje opisuju vaš horoskopski znak

Skloni smo da donosimo zaključke o nekome oslanjajući se na prvi utisak, a ponekad smo veoma nesvesni da samo za  par prvih sekundi odlučimo da li bi sa nekim mogli da se sprijateljimo ili ne.

Astrolozi veruju da horoskopski znak može uticati na karakterne osobine svakog od nas, pa tako i na prvi utisak koji o nama stiču drugi.

Prema njihovom mišljenju svaki horoskopski znak mogao bi se opisati u samo 3 reči:

Ovan: snažan, samosvestan, impulsivan!

Ovan je pun energije i lako ga je primietiti kad hoda niz ulicu jer zrači vrlo snažno! Ovan tačno zna šta i kada nešto želi, zato ponekad može izgledati presamouvereno i pomalo agresivno. Ne voli ljude koji ga pokušavaju kontrolisati i lako „eksplodira“ kada mu neko nameće svoje mišljenje.

Bik: pouzdan, veran, lenj!

Bik je zemljani znak, koji čvrsto stoji na zemlji i spada u najpouzdanije horoskopske znakove! Oni su izrazito verni i brižni prijatelji. Bikovi imaju snažan karakter, ali su istovremeno vrlo nežni. Bikove ponekad smatraju lenjima jer ne žele preduzeti korake za ostvarivanje cilja dok nisu 100% sigurni u uspeh. To takođe znači da vole uvek i sve da isplaniraju i razmišljaju o svakom detalju.

Pročitajte i…Horoskopski znakovi koji prenagljuju u vezama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA