Astro retrospektiva: Evo kako je protekla 2015. godina za svaki horoskopski znak

by | 3 januara, 2016

Godina 2015. koja je već iza nas, Blizancima je bila izbalansirana, dok je su Vodolije imale lepe i romantične trenutke.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Evo kako je i ostalim znacima zodijaka protekla 2015. godina!

Ovan – Burna

U poslednjih osam meseci doživeli ste pravi procvat kada su kreativne stvari u pitanju. Tokom leta ste najverovatnije uživali u romansi – strastvenoj, ali kratkog daha. Ovo je bila godina puna prosvetljenja. Nakon brojnih izazova, biće vam drago da čujete da će njen kraj biti miran.

Bik – Godina puna transformacija

Godinu ste započeli puni velikih ideja i nada – dozvolili ste sebi da volite, rizikujete i prepustite se emocijama – što je prava retkost s obzirom na vašu tvrdoglavost. Imali ste romantičnu jesen, ili sa nekom novom osobom koju ste upoznali ili u dugoročnoj vezi. Ove godine izazvali ste sebe da raskinete sa lošim zdravstvenim odlukama, i dok je u pitanju dugoročan proces, potpuno ste rešeni da u istom tempu krenete i u 2016. godinu.

Blizanci – Izbalansirana

Ove godine ste učili kako da svoju društvenu energiju uskladite sa drugim ljudima – možda ste započeli novu vezu, pridružili se novoj grupi na poslu ili nešto slično. Početkom godine promenili ste posao, i dosta vremena posvetili ste pronalaženju balansa između poslovne sredine i privatnog života. Tekuća godina bila je obeležena pripitomljavanju vašeg nemirnog duha.

Rak – Nagrađujuća

Nakon nekoliko godina provedenih u kreativnom i romantičnom zastoju, ova godina donela je velike promene. Vratili ste se na pravi kolosek, pozabavili zdravljem i najverovatnije doživeli veliku promenu u karijeri. Ukratko, tokom 2015. godine bili ste svoj na svome.

Lav – Srećna

Ova godina je najvećim delom bila prilično srećna za vas, a nije izostajalo ni energije, a zahvaljujući šarmu ste verovatno došli i do novog posla. Možda ste morali da malo ograničite trošenje novca i izlazite na kraj sa ljubavnim problemima, ali sve ovo je deo vašeg plana za dugoročnu sreću.

Devica – Podmlađujuća

Prve dve trećine godine bile su obeležene odmorom i traganjem za određenim odgovorima. S obzirom da volite da ste u pokretu i zaokupljeni poslom, ovaj period vam je bio poprilično težak. Ali to je ujedno bila i dobra lekcija – ponekada se stvari najlakše reše kada im dopustite da se same dese, umesto da ih forsirate. Ako vam se ova godina činila „dosadnom“, ili usamljenom, samo se setite da je u pitanju važan korak za lepšu budućnost.

Vaga – Ranjiva

Ovu godinu iskoristili ste za povezivanje sa drugim ljudima – proširivali ste društveni krug, posvetili ste se nekom cilju ili ste jednostavno više vremena provodili van kuće. Naučili ste koliko je važno da kažete ono što mislite i podelite osećanja. Ove jeseni ste doneli i važnu odluku kada je vaša veza u pitanju – ili ste definitivno ušli u nju, ili odlučili da krenete drugim putem. Sve u svemu, ove godine ste radili na sebi.

Škorpija – Osnažujuća

Nakon nekoliko teških i turbulentnih godina, u 2015. ste napokon postali samouvereniji i snažniji. Ipak, to ne znači da vam je godina bila laka – možda ste prolazili kroz svojevrsnu krizu identiteta ili bili primorani da iz svog života udaljite neželjeni pritisak ili ljude. Morali ste da smanjite trošenje novca i nezdrave navike kako bi u 2016. ušli kao bolja osoba.

Strelac – Obnavljajuća

Proteklu godinu proveli ste rušeći i ponovo gradeći sopstveni idenitet, izgled, veze i mnoge druge stvari. U septembru ste ušli u dvogodišnji solarni ciklus profesionalne promene. Iako ste doživeli određene promene na poslu, to je samo početak i možete da ih očekujete još u narednoj godini.

Jarac – Poučna

Zatvorili ste veliko poglavlje u životu, bilo da je u pitanju selidba u novi grad, kraj veze ili početak novog posla. Na svu sreću, odvojili ste vreme da se brinete o sebi i postavili ste određene granice nakon ovih burnih promena. Leto vam je bilo prepuno požude, ali i dramatičnih trenutaka. Iako su u pitanju bile romanse kratkog daha, iz njih ste izvukli lekcije koje su vam bile potrebne.

Vodolija – Romantična

Ove godine posvetili ste se ozbiljnoj vezi, verovatno prvi put posle mnogo vremena i sa osobom ste koja je znatno drugačija od svih prethodnih sa kojima ste bili. Nedavno ste završili i izazovan poslovni period što vam je pomoglo da sazrete u odgovornu osobu sa potencijalom da postanete vođa. Jesen je bila u znaku komunikacije i izražavanja – a možda ste čak započeli i vođenje dnevnika. Ako niste, nikada nije kasno da krenete.

Ribe – Zamišljena

Iako uglavnom volite da pratite struju kada je planiranje u pitanju, u 2015. godini ste odlučili da se direktno pozabavite važnim životnim pitanjima. Kojim poslom zaista želite da se bavite? Sa kakvim ljudima želite da provodite svoje vreme? Desio vam se jedan od najsrećnijih romantičih ciklusa u životu, i to vreme ste iskoristili da učvrstite postojeću vezu ili da se spremite za novu. Uživajte u saosećanju i prosvetljenju koje vam se ove godine desilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.