Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Ovo je idealan muškarac za vas

Uvek ste se pitale, kako to da vaša drugarica uporno “pada” na romantične momke, kada je macho vaš tip muškarca iz snova. Međutim, svaka žena zaslužuje svoje parče kolača. Horoskop naravno ima uticaja i na vaš izbor savršenog muškarca!

Vodeni znakovi: Rak, Ribe, Škorpija

Vodeni znakovi su veoma spontani i pored sebe žele istog takvog partnera, sa kojim će sve ići glatko i prirodno. Pripadnice ova 3 horoskopska znaka, bez dvoumljenja će izabrati muškarca, avanturističkog duha, koji će joj biti dnevna doza adrenalina.

Vatreni znakovi: Lav, Ovan, Strelac

Žene rođene u ova 3 znaka, po pravilu “padaju” na “loše” momke, sa kojima će veza biti puna uzbuđenja i akcije. One bi definitivno trebalo da budu malo opreznije, kako ne bi naletele na veoma opasnog igrača, sa kojim neće lako izaći na kraj.

Vazdušni znakovi: Blizanac, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znacima ponekad su nesigurne, pa pored sebe žele muškarca koji uvek zna šta hoće i koji će u svakom trenutku pozitivno uticati na njihovo samopouzdanje, pa će se one u svakom trenutku osećati atraktivno i poželjno. One uvek biraju muškarce koji su spremni preuzeti inicijativu.

Zemljani znakovi: Devica, Bik, Jarac

Ženama rođenim u ovim znakovima, najbitnija je sigurnost, pa su veoma zainteresovane za uspešne muškarce, pune samopouzdanja. Uz to, one žele partnera koji će slediti njihov instinkt na putu ka uživanju i zadovoljstvu.

Pročitajte i…Mars u Ovnu doneće vam harmonizaciju emotivnih odnosa

Foto: @couple.orgiastic.press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA