Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2019: Jedan znak očekuje veliki poslovni uspeh!

Ovan

Do  sredine meseca planeta Mars će i dalje tranzitiriati vašim prirodnim poljem ličnosti što vam daje na snazi i energiji. Istovremeno, Mars doprinosi i potencijalnim sukobima, u smislu da ih izazovete vi, svesno ili ne, ili pak da to uradi suprotna strana. Četvrtog dana mesece, planeta harmonije, sklada i beneficija prelazi u vaše prirodno polje karijere i pozicije. Sredinom meseca, u vama se javlja naglašena želja za sticanjem materijalne sigurnosti, kao i potreba za izdacima. Gledajte da to bude konstruktvno. Sada se mogu dogoditi dugo očekivana unapređenja, bonusi ili bar neka vrsta pohvale od strane nadređenih. Takođe, ukoliko vam je potrebna pomoć i podrška, na vašoj strani će se naći ženska populacija. Na polju ljubavi, za zauzete pripadnike vašeg znaka ovo može biti turbulentan period i zato budite taktični u odnosu na voljenu osobu. Slobodni Ovnovi će imati priliku da započnu romansu sa osobom koja je zrela, stabilna i lojalna. Zdravlje je u redu, s tim što biste trebali biti obazrivi zbog mogućeg povreda.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Nervoza ne popušta i to je ono što vas potajno muči. Strpite se do petnaestog februara, kada ćete opet osetiti neophodnu sigurnost. Februar mesec je odličan, posebno druga polovina, da se posvetite realizaciji svojih ciljeva. Bićete energičniji nego inače, pa čak i nestrpljivi i sa vrlo malo razumevanja za one koji ne mogu ispratiti vaš tempo. U vama će se javiti potreba da istražujete, učite i da putujete. Zaista ili putem interneta. Pravićete planove koji su utemeljeni na realnim mogućnostima. Na polju ljubavi, planeta koja predstavlja ovaj segment, na samom početku meseca ulazi u znak Jarca i svojom zemljanom, stabilnom simbolikom doprinosi harmoničnom odnosu sa suprotnom stranom. Slobodni pripadnicima vašeg znaka je preporuka da se više kreću, posebno da prihvataju pozive od prijatelja, jer će sada imati nekoliko prilika da svoj emotivni status promene. Na polju zdravlja se mogu javiti povremene tegobe u smislu nesanica, kao i povreda u drugoj polovini meseca.

Blizanci

Početkom meseca, Venera, jedan od benefika horoskopa, ulazi u vaše prirodno osmo polje. Njen tranzit će doprineti podršci na koju računate, ali ako ste se do sada oslanjali samo na sebe i svoje potencijale, pa ćete postići više nego što ste planirali ili očekivali u prethodnom period. Saturn će vas i dalje podsećati da se ne opuštate, jer će on ipak ovde duže boraviti. Na polju ljubavi, ako ste u partnerstvu, u vama će se probuditi pojačana strast prema voljenoj osobi, pa se ponovo može roditi iskra između vas, kao na samom početku veze. S druge strane, ovo je povoljan mesec za partnerove finansije. Ukoliko ste slobodni, postoji velika mogućnost da se u narednim nedeljama upustite u strastvenu avanturu sa osobom koja će biti nešto starija od vas. Od vas će zavisiti da li će ova priča prerasti u nešto ozbiljnije. Zdravlje je u redu ali od druge polovine meseca su moguće nesanica i nervoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA