Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za septembar 2018.

Ovan

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dragi Ovnovi, vaša planeta – Mars je napokon krenula direktnim hodom. Mars je planeta koja predstavlja akciju, nameru u energiju. Njegov zadatak je da deluje, gradi i ide napred. Kada se desi retrogradnost, što je slučaj na svake dve ipo godine, a traje dva ipo meseca, sve ono što predstavlja je u lošem stanju. Vas se on tiče lično, više od svih ostalih znakova horoskopa i zato ste pretrpeli, da se tako izrazimo, najviše štete. Sada lagano obnavljate energiju, vraćate se u kolose.  Ipak, pun potencijal se vraća sredinom septembra pa najvažnije odluke donosite tada. Vrlo je verovatno i da se predomislite, zato se strpite. Kroz vaše prirodno polje pozicije šeta Saturn, koji u prvoj nedelji meseca ide direktnim hodom i sada ćete početi da ubirate plodove mukotrpnog truda koji ste ulagali prethodnih meseci. Na polju ljubavi, Venera 10. septembra ulazi u vaše prirodno polje strasti pa ćete do kraja meseca biti izuzetno raspoloženi za ovaj segment života. Zdravlje stabilno.

Bik

Dragi Bikovi, planeta ljubavi desetog septembra ulazi u vaše prirodno polje partnerstava i donosi harmonizaciju. Ono što je zanimljivo, jeste da sedmo polje ne predstavlja samo emotivna partnerstva, već i bilo koja druga. Tokom ovog meseca, vi ćete imati priliku da izgladite sve odnose koji su narušeni, ako ste u nekom sudskom procesu, sada možete napraviti pozitivan pomak. Merkur ulazi u Devicu već šestog dana meseca i pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak i nakon višemesečnog nerazumevanja sa okolinom, napokon i ovde dolazi do reda. Na polju ljubavi ćete uspostaviti dobru komunikaciju sa voljenom osobom, a oni koji su još uvek slobodni, posebno prva dekada znaka, će imati priliku da upravo kroz dobru komunikaciju promene svoj status. Na polju zdravlja, situacija je stabilna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA