Categories Inspiracija

Muškarci se plaše ovih pet ženskih osobina!

Poznato je već da se muškarci plaše žena, ali nikada još nismo saznali zbog kojih se zapravo to ženskih osobina muškarci njih plaše. Otrkivamo vam u čemu leži suština i kako da to promenite. 

Foto: Thinkstock

Samouverenost

Iako će većina muškaraca na prvu odmah priznati da vole i žele jake i samouverene žene koje otvoreno iskazuju svoje stavove, mišljenje i zapažanje, statistika pak pokazuje druge rezultate.  Pravi muškarci neće se povući pred jakim ženama, već baš suprotno, učiniće sve da dodatno stimulišu njenu samouverenost.

Nezavisnost

Ranije su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihove materijalne situiranosti, ali vreme se sada promenilo. Žene zarađujuj neretko i više od samih muškaraca, uspešne su i nezavisne u svakom smislu, naročito materijalnom. Međutim, pravi muškarac se neće osećati ugroženo u društvu takve žene.

Prihvatanje svog tela

Žene koje prihvataju svoje telo, naročito one koje su putenije građe i koje se dobro osećaju u svojoj koži mogu biti pretnja za muškarce. Prihvatanje onoga ko jeste pospešiće vaše samopouzdanje, a mnogi muškarci mogu da potvrde da su se nebrojano puta zaljubili u neku devojku koja je imala višak kilograma, ali koja je imala visoko samopouzdanje.

Pročitajte i… Mentalni detoks: 9 načina da se oslobodite opterećujućih misli

Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno sa njegove strane ipak vole i neustrašive žene koje su uvek spremne na rizik ili životnu avanturu. Koliko god oni pričali da vole sigurnost sa ženama  ono što ih održava u životu su zapravo nepredviđene okolnosti i situacije koje doživljavaju sa svojim lepšim polovinama.

Umerena samokritičnost

Gotovo svako od nas preispituje svoje postupke i daje sam sebi konstruktivne kritike u cilju napretka, ali preterana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Pročitajte i… Work time: Kako da se obučete za posao na 40 stepeni


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA