Muškarci se plaše ovih pet ženskih osobina!

by | jul 7, 2017

Poznato je već da se muškarci plaše žena, ali nikada još nismo saznali zbog kojih se zapravo to ženskih osobina muškarci njih plaše. Otrkivamo vam u čemu leži suština i kako da to promenite. 

Foto: Thinkstock

Samouverenost

Iako će većina muškaraca na prvu odmah priznati da vole i žele jake i samouverene žene koje otvoreno iskazuju svoje stavove, mišljenje i zapažanje, statistika pak pokazuje druge rezultate.  Pravi muškarci neće se povući pred jakim ženama, već baš suprotno, učiniće sve da dodatno stimulišu njenu samouverenost.

Nezavisnost

Ranije su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihove materijalne situiranosti, ali vreme se sada promenilo. Žene zarađujuj neretko i više od samih muškaraca, uspešne su i nezavisne u svakom smislu, naročito materijalnom. Međutim, pravi muškarac se neće osećati ugroženo u društvu takve žene.

Prihvatanje svog tela

Žene koje prihvataju svoje telo, naročito one koje su putenije građe i koje se dobro osećaju u svojoj koži mogu biti pretnja za muškarce. Prihvatanje onoga ko jeste pospešiće vaše samopouzdanje, a mnogi muškarci mogu da potvrde da su se nebrojano puta zaljubili u neku devojku koja je imala višak kilograma, ali koja je imala visoko samopouzdanje.

Pročitajte i… Mentalni detoks: 9 načina da se oslobodite opterećujućih misli

Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno sa njegove strane ipak vole i neustrašive žene koje su uvek spremne na rizik ili životnu avanturu. Koliko god oni pričali da vole sigurnost sa ženama  ono što ih održava u životu su zapravo nepredviđene okolnosti i situacije koje doživljavaju sa svojim lepšim polovinama.

Umerena samokritičnost

Gotovo svako od nas preispituje svoje postupke i daje sam sebi konstruktivne kritike u cilju napretka, ali preterana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Pročitajte i… Work time: Kako da se obučete za posao na 40 stepeni


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.