Pojačajte seksualnu energiju!

by | 25 maja, 2009

lepota i zdravlje sksualna energija feng shui

Godina vašeg rođenja odgovara jednom od pet feng šui elemenata. Pronađite na tabeli koji ste vi element, a koji on, pa zatim sledite feng šui uputstva kako biste uredili spavaću sobu tako da odgovara vašim potrebama.

 

12. 2. 1956 – 17. 2. 1958. Vatra
18. 2. 1958 – 27. 1. 1960. Zemlja
28. 1. 1960 – 4. 2. 1962. Metal
5. 2. 1962 – 12. 2. 1964. Voda
13. 2. 1964 – 20. 1. 1966. Drvo
21. 1. 1966 – 29. 1. 1968. Vatra
30. 1. 1968 – 5. 2. 1970. Zemlja
6. 2. 1970 – 14. 2. 1972. Metal
15. 2. 1972 – 22. 1. 1974. Voda
23. 1. 1974 – 30. 1. 1976. Drvo
31. 1. 1976 – 6. 2. 1978. Vatra
7. 2. 1978 – 15. 2. 1980. Zemlja
18. 2. 1980 – 24. 1.1982. Metal
25. 1. 1982 – 1. 2. 1984. Voda

Metal
Volite izazovne položaje i vaše okruženje mora da bude inspirativno i da ruši poneki tabu. Da biste imali dovoljno snage, feng šui preporučuje da u istočni ugao sobe stavite činiju od tamnoplavog stakla, napunjenu vodom u koju ćete sipati svetlucavi prah. Ova kombinacija daće vam dovoljno energije za sve kamasutra poze – i reprizu.

Voda
Za vas je predstava o ekstazi uzbudljivija i od samog seksa, zato i u trenutku orgazma tonete u maštu. Da biste uzburkali adrenalin, zapalite tri plave sveće u severnom uglu sobe. Zlatnim nitima protkani prekrivači podstaći će vaše fantazije, a njihov odsjaj pomaže vam da zapamtite svaki detalj svog poročnog scenarija.

Drvo
U krevetu ste perfekcionista, ali volite da eksperimentišete, pa biste mogli da razvijete tehniku vrednu divljenja. Pošto volite sporu predigru, napunite drvenu činiju crnim ili ljubičastim klikerčićima i smestite je u zapadni ugao. Ako pet crvenih sveća u staklenim čašicama stavite u južni ugao, na najboljem ste putu da doživite višestruke orgazme.

Vatra
Ovaj element kipti provokativnom seksualnom energijom! Pošto vas vizuelna stimulacija stvarno uzbuđuje, častite se velikim ogledalom – osim što ćete moći da se ogledate dok vodite ljubav, povećaće se i protok vaše seksualne energije. Kako biste ga podstakli, ukrasite zidove slikama koje inspirišu vašu erotsku imaginaciju.

Zemlja
Neophodni su vam telesni kontakt i emocionalna bliskost da biste dostigli orgazmičko blaženstvo, zato volite masažu i oralni seks. Staklena činija puna kamenčića ili kristala probudiće divlju stranu vaše ličnosti. Postaćete senzitivniji ukoliko po krevetu ili podu razbacate svilene jastučiće – vodite računa da oni budu jarkih boja jer će to povećati vašu erotsku energiju.

lepota i zdravlje sks feng shui

 

Kako se slažete

 

Metal/Metal Erotičan, magnetski spoj. Da biste pojačali žudnju između vas dvoje, okačite šarenu tkaninu iznad kreveta.


Metal/Voda Metal možda neće moći da kontroliše žudnju vode. Za erotičnije raspoloženje, smestite džinovski kaktus u istočni ugao spavaće sobe.


Metal/Drvo Vaša veza reflektuje vašu glad za kontrolom nasuprot potrebi za postepenim uzbuđenjem. Zapalite koru limuna kako biste metal učinili senzualnijim.

 

Metal/Vatra Metal želi da sve drži pod kontrolom, vatra želi da vodi ljubav – sad! Dva kristala ružičastog kvarca u ljubavnom uglu sobe (najudaljenija tačka desno od vrata sobe) oboje će vas učiniti prijemčivijim za potrebe onog drugog.

 

Metal/Zemlja U vama odjekujuje seksualna energija vašeg partnera, baš kao i vaša u njemu. Crvena svila na vašem krevetu pospešiće vaše seksi raspoloženje.

 

Voda/Voda Oboje imate potrebu da pobegnete od stvarnosti, romantični ste i zato vas fantazije uzbuđuju. Okačite na zid neki pejzaž ili preko kreveta bacite šareni prekrivač koji će vas inspirisati.

 

Voda/Drvo Znatiželjno drvo instiktivno je pravi ljubavnik za mističnu vodu. Okrenite krevet prema zapadu kako biste uživali u laganom vođenju ljubavi.

 

Voda/Vatra Vodi je potrebno više romantike nego Vatri. Kristali zamagljenog kvarca u plišanoj vrećici ispod jastuka pomoći će Vodi da održi korak s vama.

 

Vatra/Vatra Oboje obožavate brze i moćne orgazme. Razmestite crvene predmete svuda po sobi da bi varnice i dalje letele.

 

Vatra/Zemlja Duboko erotska veza. Za vrele klimakse, pored kreveta stavite dve sveće u boji bronze.

 

Vatra/Drvo Oboje verujete da je sve u redu sve dok ste zajedno. Stavite metalni predmet na prozor kako biste ubrzali protok seksualne energije.

 

Drvo/Drvo Oboje težite savršenom orgazmu svaki put kada vodite ljubav. Slika na kojoj su kineski zmaj i feniks, smeštena u ljubavni ugao sobe (najudaljeniji desni ugao), pospešiće orgazmičko blaženstvo.

 

Drvo/Zemlja Odnos koji može da bude dinamičan ukoliko se uvažavaju međusobne potrebe, odnosno protok seksualne energije. Drvo je sofisticirani sanjar, a Uemlja je senzualna. Da bi se uravnotežila seksualna energija, stavite ametist na sims svog prozora.

 

Zemlja/Zemlja Osećajna, poročna i totalno erotična veza. Da biste podigli nivo adrenalina, zasenčite svoju spavaću sobu tamnim, raskošnim tkaninama.

Tagovi: