Categories Inspiracija

#Posebno drugačiji – influenser Stefan Burmazević

Žene često (olako) zaključuju da su pravi muškarci veoma retki. Ne kažemo da su svuda oko nas, ali nije došlo baš dotle da ih treba tretirati kao “zaštićenu vrstu”. U serijalu “Posebno drugačiji” predstavićemo vam šeset atraktivnih, zanimljivih i potpuno različitih muškaraca. Danas ćemo vas upoznati sa influenserom Stefanom Burmazevićem.

Piše: Aleksandra Gavrilović

Foto: Miloš Nadaždin

O UTICAJU: Influenseri su pojedinci koji zastupaju određene vrednosti i način života, a pritom su vrlo aktivni u onlajn zajednici s kojom dele skoro svaki aspekt svog života. Ono po čemu se razlikuju od prosečnih korisnika interneta jeste to što imaju harizmu koja privlači veliki broj pratilaca – imaju sposobnost da indirektno utiču na izbore drugih ljudi, tako što svi žele da kupe ono što oni hvale.

PONOĆNI JAHAČ:  Nalog na Instagramu napravio sam pre tri godine, tokom pauze između predavanja. Nadimak nikako nije mogao da uključuje moje ime i prezime, te sam se potrudio da smislim nešto originalno. U tom periodu reprizirala se serija XLjubav, navika, panika, a jedan od likova se na internetu služio tim nadimkom, pa sam ga iz šale i ja iskoristio – ne sluteći da će me ljudi danas prepoznavati po njemu!

ISPRED I IZA OBJEKTIVA: Moj prvi angažman podrazumevao je da budem fotograf, a kako su se angažmani nizali, došao je red da se nađem i ispred kamere, iako sam kao dete mrzeo da se fotografišem. Međutim, danas mi čak više prija kad me neki brend angažuje kao modela, nego kao fotografa.

RADUJEM SE… Trudiću se da uvek budem iznad svojih očekivanja, da iznenadim sebe. Ne planiram ništa, ali očekujem mnogo!

Pročitajte i… #newCrush: Nikola Glišić – zašto mu pristaju uloge zavodnika? 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA