Žene divljeg srca su blagoslovene ludo velikom snagom i radosnom dušom… Da li ste jedna od njih?

by | 10 oktobra, 2016

One su slobodne duše, deca prirode, boemi. Kao boginje starog sveta, one šetaju ulicama u sasvim običnim cipelama, među običnim smrtnicima. Za njih ovaj svet nema granica i život je uvek avantura.Ovo morate da znate o ženama divljeg srca.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Najveći greh je biti dosadan

Naravno da i one ćaskaju o svakodnevnim stvarima, idu na posao i rade sve ono što je neophodno da bi se preživelo… Ali to nije ono što njih čini živima. Avantura je jedina stvar koja okupira njihovu pažnju, a avanture mogu biti velike i one male, svakodnevne.

One svoju dnevnu sobu utorkom uveče pretvaraju u plesni podijum, skidaju cipele na ulici kad pada kiša i skakuću po barama umesto da beže pod prvu nadstrešnicu, ne plaše se da ćete im poljupcima pokvariti šminku. U sred noći mogu da reše da im se ne spava, nabace najlepšu haljinu i izađu u klub na drugom kraju grada. Sa posla će možda skoknuti do muzeja, jer ponovo žele da vide neku sliku koje su se setile u flešu iz detinjstva. Vraćaće se kući nekim nepoznatim putem, kojim nikada ranije nisu išle, bez straha da će se izgubiti. Zaigraće i u samoposluzi ako zasvira neka dobra stvar… Jedino nikada neće uraditi istu stvar dva puta na isti način.

Ne donose uvek najpametnije odluke

Igrati pametno znači igrati proračunato, sigurno, oprezno… Žene divljeg srca se užasavaju planiranja. Pored toga, veoma su radoznale. Đavo im ne da mira da vide šta će se desiti ako urade nešto nepromišljeno. Neizveznost ih uzbuđuje… Na kraju krajeva nepromišljene odluke ih najčešće nagrađuju zanimljivim anegdotama, neočekivanim susretima, neverovatnim situacijama. Po cenu svakog bola, one će uvek izabrati da slušaju svoje ludo srce.

Pročitajte i… Ja sam otmena žena i osetićete kada uđem u prostoriju…

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ali ipak nekako opstaju

One plaćaju svoje račune, kupuju hranu, odeću, stvari, odlaze na svoje redovne preglede, peru veš i popravljaju stvari po kući. Uprkos svim svojim ludostima i činjenici da uopšte ne razmišljaju o dalekoj budućnosti, još uvek su nekako žive.

Nezavisne su

One ne žele ničiju pomoć – pa taman ta odluka išla na njihovu štetu. To ne znači da im nikada ne treba pomoć, već samo to da će radije gaziti po užarenom uglju nego priznati sopstvene slabosti.

One su jake i ponosne su na svoju snagu. Ako im ikada vidite suze, ne pominjite to nikada…

Pročitajte i… Za sve žene dobrog srca koje su mnogo volele i bile povređene…

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Nikada se neće skrasiti

Ne pokušavajte da ih pripitomite i ukalupite. One nikada neće biti ono što se traži od žene – majke – domaćice. Tačnije, nikada neće biti samo to. Uvek će biti mnogo više i trebaće im prostor za trčanje, za ples, za maštanje, razmišljanje. Želeće da putuju, da vide i osete sve. Ukoliko stanete na put njihovoj avanturi, prezreće vas i odlepršaće kada se ukaže prva prilika. Ako ih zarobite u četiri zida, umreće…

Pročitajte i… Ovako izgledaju harizmatične, poželjne žene… i svi žele samo njih!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: