Categories Stil života

Koje sadržaje bi trebalo da izbegavate, ako želite savršen Instagram profil?

S obzirom na sve veću popularnost Instagrama, mnoge od nas žele da svoj profil podignu na viši nivo i pretvore ga u pravu malu umetnost. Savršen instagram profil zahteva sate i sate zalaganja i truda, a ako vi ipak želite da svoje vreme uložite i dovedete svoj profil do perfekcije, trebalo bi da prestanete i da objavljujete pojedine sadržaje.

Ne objavljujte fotografije lošeg kvaliteta

Kvalitetna fotografija sinonim je uspešnog instagram profila, a ako vam je estetika veoma bitna, potrudite se da svaka vaša fotografija bude oštra i dobro osvetljena.

Obratite pažnju na pozadinu fotke

Ako želite dobru fotku, zaboravite na kadrove koje obuhvataju nered u sobi ili ivice kućnih uređaja. Ako ste u mogućnosti fotkajte se pored atraktivne pozadine, a ako to ipak nije opcija, potrudite se da stanete pored jednobojnog zida.

Ne morate staviti gomilu hashtagova

Iako je veći broj hashtagova ujedno i veća šansa za više lajkova, estetski kvalitetno uređen profil, zahteva minimalizam i u tom smislu. Vaš cilj je da vam pratioce i lajkove donese kvalitetan sadržaj, a ne gomila bespotrebnih hashtagova.

Dajte smisao svom profilu kroz sadržaj

Instagram nije mesto na kome ćete objavljivati  prepiske sa vašim prijateljima, niti sadržaje kojima biste provocirali druge ljude. Ako želite da vaš Instagram bude adekvatno uređen, zaboravite na sadržaje koji nisu puni boja, i lepih kadrova.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA