Categories Promo

Nežnost, elegancija, miris

Kad god netko spomene Parižanke prva asocijacija nam je chic dama negovane kože, sjajne kose i besprekornog izgleda. O da, i koja lepo miriše!

Jer živeti u prestonici parfema, a ne mirisati lepo bilo bi pravo svetogrđe, zar ne? Iako su mirisi stvar ličnog izbora, u slučaju Francuskinja oni su i primer nasleđa koje se prenosi sa kolena na koleno. A grad svetlosti iznedrio je nekoliko vrlo upečatljivih, gotovo kultnih mirisa koje će mnogi odabrati i kao najpoznatije mirise u istoriji.

Ali nisu samo parfemi jedino što nam može doneti dašak mirisne Francuske. Kolekcija omekšivača Silan Supreme obezbediće Vašoj najdražoj odeći, posteljini i peškirima najdivnije mirise i zavodljive arome. Silan Supreme sa milionima omekšavajućih čestica je sve što Vašem vešu treba. Predivan izbor parfema koji su kreirali francuski dizajneri, nudi 4 inspirišuća Silan Supreme mirisa. Tu su Silan Supreme Glamour, Romance, Passion i najnoviji Elegance.

Silan Supreme Elegance ima gornje note koje se otvaraju sočnim mirisima plodova mandarine, kajsije, egzotičnog ananasa i slatke dinje. Uparite ga sa svojim parfemom i uživajte.
Zahvaljujući novoj Silan Suprême kolekciji, na sveže opranom vešu zadržaće se zavodljivi mirisni trag i predivna mekoća – za jedinstveno senzualno zadovoljstvo! Silan-Miris u koji ćete se zaljubiti!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA