Slobodni strelci: Svi benefiti singl života

by | 15 jula, 2019

Prema istraživanjima, ženama se tokom dvadesetih ili tridesetih menja slika idealnog partnera i onoga šta žele od života i ljubavi. Predstavljamo vam šest sjajnih razloga zbog čega je toliko oslobađajuće i zabavno biti singl:

1. Možete bilo šta, sa bilo kim i kad god želite

Niko vas ne drži da već sutra spakujete kofere i otputujete negde, pa makar samo na vikend, da ostanete celu noć napolju, spavate ceo naredni dan, odete na čak nekoliko sastanaka i da na kraju krajeva radite baš sve što vam srce poželi.

2. Pametnije birate sa kim ćete izaći na sastanak

Sada dobro znate kakvog partnera želite, a kakvog definitivno ne želite, i nećete izaći s bilo kim ili uskakati u vezu tek tako.

 

3. Bolje ćete se povezati sa prijateljima

Kada ste slobodne, imate više vremena za druženje s prijateljima i porodicom, a to baš nikada nije loša stvar jer ćete se još bolje povezati.

4. Imaćete više vremena za sebe


Posvetiti se sebi jeste ono što vam treba i što zaslužujete, a često nemate vremena za to, zbog čega se osećate loše. Iskoristite ovo vreme najbolje što možete za rad na sebi kako biste postali još bolja verzija sebe.

5. Učite na tuđim greškama

Pre svega ne ponavljajte svoje greške-učite iz njih. A vaši zauzeti prijatelji sigurno imaju korisne savete i ispovesti o svojim bivšim i sadašnjim vezama.

6.. Možete se u potpunosti posvetiti karijeri

Iskoristite ovo vreme za napredak u karijeri. Dokažite napokon šefu koliko ste posvećeni poslu i zaradite to unapređenje, povišicu ili šta god već želite!

Boriti se ili otići: Kako znati da li je vreme da raskinete?

Istraživanje otkrilo: Milenijalci uživaju u single statusu veze

Foto: @pinterest

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.