Pikantna svinjska rebarca

by | 24 januara, 2012

Sastojci:

– 2 kg svinjsih rebaraca bez kože
– 2 velike kašike meda
– 1 glavica belog luka
– 2 glavice crvenog luka
– 3 velike kašike ljute crvene paprike
– 2 velike kašike koncentrata od paradajza
– 0,2 l ulja
– so
– biber

Priprema:

1. Crveni i beli luk i sitno narežeite i dodajte paradajz, ljutu papriku, ulje, med i pomešajte sa začinima kako biste dobili sos s kojim ćete namazati rebarca.

2. Premazana rebarca ostavite da se neko vreme mariniraju.

3. Pecite na laganoj vatri uz stalno premazivanje sosom.

Vreme pripreme: 60 minuta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.