Pileće meso u sosu od pečuraka

by | 20 juna, 2011

Potrebni sastojci:Pileće meso u sosu od pečuraka

 

 

 

 

200 gr pilećeg filea
100 gr šampinjona
30 gr crnog luka
30gr slatke pavlake
20 gr putera
5 gr senfa
10 gr belog vina
so, biber
10 gr brašna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priprema:

 

Pileće grudi marinirati i ispržiti na puteru. U istu masnoću dodati crni luk, pečurke seckane na listiće, kad se idinsta dodati brašno i naliti belim vinom, pavlakom i začinima – solju, biberom i senfom.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.