Bravo! Verica Rakočević imala je šta da poruči na optužbe u vezi Slobodinog jeleka

by | 21 septembra, 2016

Kada je na filmskom festivalu u Veneciji Sloboda Mićalović prošetala u srebrnom jeleku, stranice štampe bile su pune pohvala i pozitivnih kritika na račun ovog neobičnog modnog izbora. No, ovaj inetersantan, tradicionalan komad koji oslikava našu kulturu i tradiciju, istovremeno izazvao je i velike polemike…

Iza haljine i jeleka stoji naša čuvena kreatorka Verica Rakočević, a crnogorski mediji i ljubitelji mode optužili su je da je ideju „pozajmila“, i to na veoma maliocizan način.

Naime, fotografija crnogorske manekenke Nataše Đurović postala je viralna, a sve zbog toga jer na istoj nosi jelek nalik na onaj Slobode Mićalović sa promocije filma „Na mlečnom putu“. Međutim, jelek sa ove fotke delo je Marine Banović Džuver, te se ispostavilo da istovetan komad nosi dva različita dizajnerska potpisa.

Kolekcija Marine Banović Džuver kojoj pripada jelek zlatnog veza datira iz 2006. godine, te su mnogi posumnjali da je Verica Rakočević ta koja je tuđu ideju sa malim razlikama predstavila kao svoju… Ali, sprska kreatorka se nije dala! I te kako je svima zapušila usta!

Pročitajte i… Emina ovako želi dobro jutro… i ostavlja bez daha!

Kako je Verica odgovorila na ove optužbe saznajte na sledećoj stranici… 

Nakon što je čitava priča dobila ogroman odjek u javnosti, prva dama srpske mode rešila je da se ipak izjasni i objasni kako stvari stoje. Jednostavno, argumentovano, kratko i jasno Verica je stavila tačku na sve spekulacije. I to samo jednim Instagram postom.

„Sećanje… pre 22 godine, Sveti Stefan katalog u saradnji sa Budvanskom rivijerom. Kolekcija „Ja tako hoću“ – spoj tradicije i savremenog. Jelek iz te kolekcije prošetao je crvenim tepihom na festivalu u Veneciji“, napisala je ona u komentaru pored fotografije koja jasno pokazuje da je elegantni i svečani jelek „patentiran“ pre više od 2 decenije.

Pročitajte i… Ovo je žena koja se uplela u Bredov i Anđelinin brak


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.