Igor, Dragan i Vladimir znaju šta je potrebno da postanete vamp lady!

by | 22 januara, 2017

Kad se skoro svakog dana vidite ili telefonom čujete sa ljudima koji žene čine lepšim i, samim tim, zadovoljnijim, onda je normalno da mnogo toga od njih naučite. Protekle nedelje sam od Igora Todorovića saznala kakav nakit treba nositi uz rolku, od od Dragana Vurdelje sam čula za čudne make up novosti, a od frizera Vladimira Simića koja će boja kose biti hit ovog proleća.

Igor Todorović: Kakav nakit treba nositi uz rolku?

Igor Todorović

Igor Todorović

Nose se ili jako dugačke ogrlice ili vrlo kratke, uz samu rol kragnu. To je pogotovo prikladno ako ste skloni ležernoj, blago sportskoj estetici. Problem je kada se odaberu komadi nakita koji su “na pola” tj. ni dugački ni kratki. Rolka ne trpi kristale i, uopšte, jako dekorisane stvari. Bez obzira da li je od kašmira, vune, acetata ili bilo kog drugog materijala, velika količina detalja u gornjem delu, gde sama rolka dosta zatvara, previše je. Moj savet je da se ide na metalni nakit i, generalno, na modernističkiju priču.

Dragan Vurdelja: Razmazana šminka više nije make up greh

Ddragan Vurdelja

Dragan Vurdelja

Mat karminima je “odzvonilo”. Ako hoćete da budete u trendu, a ne biste baš šljokice, koristite metalik ruževe. Interesantno je da novi trend podrazumeva razmazane ivice usana. Nekad je to bio najveći make up greh, a sada se preporučuje da se sjaj malo razlije preko ivice usana. Poželjno je i da krejon bude diskretno razmazan, a ja mislim da je ovaj trend posledica toga što više ne znamo šta ćemo, pa pokušavamo da granice pomeramo nečim što je pre bilo neprihvatljivo.

Vladimir Simić: Plavuše će postati crnke

Vladimir Simić

Vladimir Simić

Sve žene koje su se farbale u plavo, volele balijaž ili izvlačile pramenove, a žele da prate trendove, treba da imaju u vidu da sledeće sezone crna boja kose postaje hit. Ta crna će imati diskretnu notu teget ili ljubičaste. To će biti odmor za kosu mnogih devojaka, jer je neuporedivo lakše postati crnka nego plavuša. Uz to, kad se farbate u plavo vrlo brzo se pojavi izrastak, koji se i te kako vidi, a kad brineta postane crnka on nije upadljiv. Postoji mišljenje da ako imate svetao ten treba da izbegavate crnu boju kose, ali meni se jako dopada spoj tamne kose i porcelanskog tena.

Pročitajte i… Prefinjeni glamur i u šestoj deceniji… To može samo Monika! 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.