Categories Zvezde

Iznenadiće vas novi biznis Kanjea Vesta

Piše: Maja Šarić, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Slavni reper, modni dizajner i suprug TV zvezde Kim Kardašian na svoju listu životnih poziva dodaje još jedan. Kanje Vest lansira svoju liniju šminke! Ne mogu da odolim a da ne citiram autora teksta o ovoj vesti na portalu glamour.com, koji je dao zanimljivu opasku kako je Mikelanđelo kreirao Davida, Stiv Džobs iPhone, Isus hrišćanstvo, a Kanje mejk-ap liniju.Ali lično, moram da priznam da je ovaj Kanjeov potez zapravo odličan, te da ga direktno svsrtava na listu muških feminstkinja (Rajan Gosling za sada drži čvrsto prvo mesto).

Kanjeova mejk ap linija zvaće se Donda. Još nije poznat tačan datum lansiranja niti šta će kolekcija tačno sadržati od šminkerskih proizvoda, ali obuhvataće i liniju losiona i parfema. Ono što se zna jeste da kolekcija nastaje u čast reperove pokojne majke, za koju je, kako je već poznato, bio jako vezan i čiju je smrt teško preživeo, kao i da je u toku prva faza izrade ovog projekta, koji će na kraju, kako Vest planira, imati mnogo veće dimenzije. Jer, Kanje želi da Donda na kraju uključuje i transport, velnes, širenje znanja i slično.

Dakle, sve je još vrlo maglovito, ali u jedno nema baš nikakve sumnje – Kanjeova mejk-ap linija biće spektakularna, jer je takvo sve što ovaj čovek govori i radi.

Pročitajte i … Najbolji make up & hair momenti Oskara 2017.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA