Categories Zvezde

Pitali smo poznate ličnosti – kakav biste tattoo uradili, kad biste poželeli da se tetovirate?

GORICA NEŠOVIĆ, novinarka

Nemam nikakav tattoo, ali da me otmu vanzemaljci i da moram, onda bih istetovirala struk đurđevka. On tako brzo prođe u proleće da ga mnogi i ne primete. To je divna igra prirode… Njegov cvetić je, kada bi se uvelicao, kao abažur na lampi i to onaj kitnjasti. Opojno miriše, traje kratko i spada u korove. Ne možeš ga se lako osloboditi.

 

Foto: Pixabay

KATARINA GROMILIĆ, balerina

Već godinama razmišljam o tetoviranju, ali zbog posla to prolongiram, jer smatram da ne priliči balerini na sceni. Želja mi je da istetoviram početna slova imena supruga i ćerki na zglobu ruke. Zamišljam da budu neobična slova koja se prepliću i zajedno čine lepu celinu.

 

MARINA KOTEVSKI, TV voditeljka

Nemam tattoo, ali sam u par navrata razmišljala o tetovaži koja bi bila zamena za burmu. Umesto tradicionalnih burmi, partner i ja bismo odabrali neki od nama važnih motiva. Da li bi to bili inicijali ili neki simbol koji je samo nama bitan – stvar je dogovora, ali ova ideja mi se dopada. Verujem da je to veoma kreatoivan i initiman čin, a mislim da ovakve tetovaže mogu da se nose i ispod burme. Posebno su mi zanimljive u varijanti tzv. belih tetovaža, koje su neupadljive i ne mogu da izblede.

Pročitajte i…  Tattoo žiri: Koja zvezda ima najbolju tetovažu? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA