Categories Stil života

Večernja rutina – preduslov za produktivan radni dan

Početak radnog dana zna biti veoma stresan i veoma često čini vam se da svugde kasnite, čak i kada sa obavezama počnete ranije nego obično, uvek vam fali još par minuta. 

Tajna spokojnog jutra, bez stresa, krije se upravo u vašoj večernjoj rutini, koja će vam omogućiti da pred spavanje obavite veći deo jutarnjih obaveza, tako da dan možete započeti mirno uz šolju kafe.

Pokušajte da sedmodnevno praktikujete ove večernje rituale, kako bi vam prešli u naviku i primetićete da vam svako jutro prolazi bez stresa i prerasta u uživanje.

1. Presvucite se i očistite lice

Kada dođete kući sa posla, ma koliko umorni bili, prvo se presvucite kako bi vam bilo udobno da obavljate druge kućne aktivnosti. Uz to, dajte sve od sebe da odmah zatim skinete i šminku, kako bi vaša koža mogla da odmori. Na ovaj način čuvate njeno zdravlje i čistite je od nečistoća koje su se na njenoj površini nakupile tokom dana.

2. Posvetite sa vašoj omiljenoj aktivnosti

Bilo da vas raduje gledanje omiljene serije ili druženje sa porodicom, provedite neko vreme po dolasku sa posla, upravo u svojoj omiljenoj aktivnosti kod kuće. Bitno je da vas male stvari usreće i da naučite da svakodnevno u njima uživate.

Pročitajte i…Ove 4 veštine dovešće vas do posla iz snova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA