Categories Stil života

Večernja rutina – preduslov za produktivan radni dan

3. Pripremite doručak za naredni dan

Nakon odmora i opuštanja, vreme je da započnete lagane pripreme za sledeće jutro. Za početak osmislite neki brzi i hranljivi doručak poput ovsene kaše ili smutija i pripremite ga za naredni dan.

4. Pripremite odevnu kombinaciju za sutra

Kako biste izbegli jutarnju neodlučnost, pred spavanje odvojite odevnu kombinaciju za naredni dan. To će vam uštedeti prilično vremena, ali i živaca. Kada birate odevnu kombinaciju, morate pogledati vremensku prognozu za naredan dan, kako biste znale čemu da se nadate ujutru, razmislite i o svim obavezama koje vas toga dana očekuju, pa s obzirom na to, odaberite svoj sutrašnji outifit.

5. Prioremite svoje uređaje

Ako na posao nosite laptop, stavite ga na punjač. Isto uradirte i sa mobilnim telefonom, kako biste osigurali da tokom radnog dana uvek budete dostupni.

6. Naspavajte se

Zdrav san utiče na odmor i regeneraciju našeg organizma. Obezbeđuje nam potrebnu energiju i koncentraciju i oslobađa nas od stresa, zato je veoma bitno da spavate dovoljno i zdravo.

Ukoliko usvojite ovu jednostavnu polučasovnu rutinu, jutro će vam početi bez stresa, tako da ćete na posao otići pozitivne i motivisane!

Foto: @victoriaperinn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA