Vodič kroz grad: Kako da provedete vikend u Novom Sadu!

by | 3 oktobra, 2017

Otkrivamo vam zanimljive predloge na koji način biste mogli da provedete vikend u Novom Sadu! Mogućnosti su mnogobrojne, ali mi smo za vas pripremili top tri događaja koja ne smete da propustite. 

Festival gastronomije, Limanski park

Festival „Ukusi Vojvodine” nudi jedinstvenu priliku da na jednom mestu i svim svojim čulima iskusite autentičnu Vojvodinu. U Limanskom parku biće posluženo više od sto tipičnih vojvođanskih jela. Tradicionalni i nezamenljivi nedeljni ručak sa rinflajšem prelivenim sosevima što od mirođije, što od višanja ili paradajza, biće svakako centralni događaj. Ovo događaj koji pravi hedonisti ne smeju propustiti! Neka drugi kuvaju za vas! Više informacija potražite OVDE.

Montessori Dečija kuća, Lasla Gala 6

A sada nešto i za mališane – i oni uživaju u hrani! Ovog vikenda vaši mališani imaju priliku da se oprobaju u kulinarskim veštinama. U toku radionice će imati prilike da se oprobaju u pravljenju zimnice ali i u pravljenju kućice za ptice. Pridružite se i pozovite prijatelje. Broj mesta je ograničen. Više informacija OVDE.

Šetnja: Virtuelni grad

Virtuelni grad je projekat koji prikazuje neizgrađene objekte -pobednička rešenja arhitektonskih konkursa za: novu zgradu Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, opštegradski centar uz Radničku ulicu, te Trg Republike sa Ribljom pijacom. Događaj je organizovan kao šetanja tokom koje će se posetiti sve tri lokacije i gde će rešenja biti prezentovana upotrebom VR naočara.
Početak šetnje je u nedelju 1. oktobra u 14:30 na ulazu u Kinesku četvrt (ispred Fabrike), potom će se posetiti Radnička ulica i Riblja pijaca, a završetak je u Svilari na Festivalu kulture prostora, u čijem okviru se organizuje ova šetnja. Iza ovog zanimljivog projekta stoji Društvo arhitekata Novig Sada. Više informacija OVDE.

Autor: Tamara Bogunović

Pročitajte i… Tri nova mesta u Beogradu koja će vas oduševiti!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.