Zanosne i u šestoj deceniji? Hale Beri zna kako

by | maj 10, 2017

Oskarovka Hale Beri i u 50. godini izgleda kao da joj je 30, zar ne? Otkrivamo šta to ona tačno radi da bi u šestoj deceniji izgledala 20 godina mlađe.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

1 Izbegava šećer, jer zna kakve sve probleme može da izazove u njenom telu, ali i na koži. Koristi Xylitol – zamenu za šećer, što daje i svojoj deci, kako bi im u startu postavila dobar primer načina života.

2 Pije proteine kako bi održala visok nivo energije. Ona kaže da dodavanje povrćnog proteina u šejk održava njenu energiju tokom celog dana.

Članak se nastavlja posle reklama

3 Dobro pazi na sve što unosi u organizam. Zagovornik je zdravog starenja, ali priznaje da danas nije baš lako istrajati u toj svojoj nameri. Trudi se, koliko može, da brine o onome što jede, pa je na njenom meniju uglavnom sveže povrće, piletina, sveža riba i druge đakonije koje nemaju mnogo masti.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

4 I poslednje, ali ne i manje važno, ona mnogo vežba! Kaže da je sa tegovima vežbala, jedino tokom priprema za određene uloge, a da inače praktikuje kardio program. Ne želi da bude mišićava već samo da održi telesnu težinu. Posebno se fokusira na trbušnjake – vežba za to tri puta nedeljno tokom polučasovnih vežbi sa ličnim trenerom.

Pročitajte i … Zgodne kao Ema Votson

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Članak se nastavlja posle reklama