Categories LJUBAV I SEKS

5 znakova da u vašoj vezi više nema ljubavi

Potpuno je normalno da svaka veza kad tad prolazi kroz krizu i da je potrebno uložiti nešto više truda kako bi se ljubav i međusobni odnosi vratili u normalu. Međutim, ako primetite da se ponavljaju neki od sledećih znakova, vrlo verovatno je tom ljubavnom odnosu došao kraj.

1. Osećate udaljenost između vas

Posao, prijatelji, obaveze… Sve je na neki način stalo između vašeg partnera i vas. Osećate jaz kog pre nije bilo, ali vam to ne smeta toliko da biste intenzivno radili na promenama. Seksualni život je redak ili nepostojeći, a samo u prolazu uhvatite letimičan poljubac.

2. Međusobna komunikacija znatno se pogoršala

Uglavnom ne razgovarate, a ako razgovarate onda se svađate. Nakon nekog vremena više nećete želeti da se svađate jer vam sve postaje nebitno.

3. Veza vam nije prioritet

Pre ćete otići na proslavu rođendana nekog daljeg rođaka ili kolege s posla nego na dejt sa svojim partnerom. Sve događaje stavljate ispred vaših zajedničkih druženja i osećate nervozu kada nemate izgovor za izbegavanje susreta sa njim.

4. Vaš partner ne uzvraća trud

Iako ste vi možda odlučili da se koliko toliko potrudite, osećate da partneru jednostavno nije stalo i da ga samo umaraju vaši pokušaji razgovora ili planiranje nekih zajedničkih aktivnosti.

5. Vama nije stalo

Kada osetite da se više nemate želju čak ni za raspravom, a kamoli za razgovorom, i sami ćete shvatiti da je toj vezi došao kraj. Emocije poput ljutnje pokazatelj su da vam je barem malo stalo, ali apatija pokazuje da vam je postalo svejedno i da vam život ne bi bio ništa drugačiji bez vašeg partnera.

Pročitajte i…4 signala koja pokazuju da vam je veza krenula u pogrešnom smeru

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA