Categories LJUBAV I SEKS

9 znakova koji otkrivaju da on nije pravi za tebe

Sklona si idealizovanju svog partnera i često ne vidiš njegove greške. Od trenutka kada si ga upoznala gledaš svet kroz ružičaste naočare s leptirićima u stomaku. Draga moja, vreme je da otvoriš oči. Ako primetiš na njemu ove znakove, dobro razmisli hoćeš li moći biti srećna sa njim i da li je on tvoja srodna duša.

 

1. Ne želi da te upozna sa svojim prijateljima

Već si ga upoznala sa gotovo celim svojim društvom, ali ti još uvek nisi upoznala nijednog njegovog prijatelja. Nije da nisi imala priliku, nego je u nekoliko situacija čak i izbegao da te upozna sa svojim društvom.

2. Ne odvaja se od svog mobilnog telefona

Imaš li često osećaj da vas je troje ili više u društvu dok ste vas dvoje “sami”? Dok je s tobom, neprestano se dopisuje i proverava društvene mreže. Dok pregleda objave na Facebooku i Instagramu, tebe uopšte ne sluša. Nije vredan tvog vremena i truda.

3. Stalno ti priča o dogodovštinama sa bivšim devojkama

Ovo je jako loš znak na početku veze. Ako priča o svojim avanturama, možda si mu i ti samo jedna u nizu. Očigledno je da je iskompleksiran, nesiguran i željan dokazivanja. Spominje li često bivšu djevojku koja ga je povredila i pred tobom govori o njoj ružno, velika je verovatnoća da je još uvek nije preboleo i da mu ti služiš samo za utehu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA