Devojke, nešto se zabrljale? Pokušajte da se iskupite na 4 načina, možda vam i oprosti

by | 8 septembra, 2016

Posvađali ste se sa partnerom i u toj svađi imate veći udeo krivice? Najbolje bi bilo da pokušate da se iskupite, ali da to učinite tako da on bude baš oduševljen.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Reč „izvini“ učiniće pola posla, ali zar nije lepše i romantičnije da vam oprosti ako ga iznenadite nečim štpo neizmerno voli.

– Prvo što se logično nameće jeste da sa svojim dragim pogledate njegovu omiljenu fudbalsku utakmicu. Iako niste taj tip devojke, učinite to zbog njega. Možda će vam biti čudno da sedite na sofi pored njega i posmatrate nešto što vam nije naročito zanmiljivo, ali on će biti oduševljen zbog toga, a i napravićete odličan korak ka pomirenju.

Pročitajte i… Ako u vezi niste prošli kroz SVE OVO, onda to i nije prava veza

Na koje još načine biste mogleda mu tražite oproštaj, pogledajte na sledećoj stranici…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Romantična večera, takođe je jedna od opcija. Tiha muzika, sveće i hrana koju same spremite, već je dobar razlog da vam oprosti. Skockajte se i sačekajte ga posle posla. Misliće da ćete ga dočekati namršteni i spremni za još jedan „okršaj“, ali prijatno će se iznenaditi kada vas bude ugledao. Uz sve to, provucite i jedno malo „izvini“ i stvar je garantovano rešena.

– Ako ste nešto mnogo zabrljale i mislite da pričom nećete odmah moći da rešite, pokušajte da mu se izvinite u spavaćoj sobi. Muškarci vole seks nakon žestoke svađe, a i to je kontakt nakon kojeg se sve izrečeno jednostavno zaboravi.

Pročitajte i… Ovakvo muško ponašanje pokazuje hoće li biti neveran i u braku

Iznenađenje na poslu jedna je od opcija. Ukoliko ne znate kako biste mogli da mu tražite oproštaj, pokušajte tako što ćete mu poslati slatki paket na adresu na kojoj radi. Uz to, napišite porukicu izvinjenja, koju će samo on pročitati. Lep je znak pažnje, a izmamiće mu osmeh na lice, što dovodi i do pomirenja. Srećno!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.