Categories LJUBAV I SEKS

Pravi muškarac u ženi za ceo život traži 4 karakteristike! Posedujete li ih?

Iako žene misle da je dovoljno da samo budu lepe, našminkane i maksimalno sređene i da na taj način osvoje muškarca, malo su se zanele. Ne bi trebalo da sve muškarce stvaljamo u isti koš. Ima i onih koji imaju druge prioritete i u nežnijem polu traže sasvim druge vrednosti.

Da biste osvojile njegovo srce, saznajte šta je to što oni traže u damama koje “pikiraju” za čitav život…

1. Nezavisna žena

Svaka žena koja je samostalna najpre će privući muškarca. Nije važno da li je finasijski, stambeno ili emotivno potkovana, njima je najvažnije da pored sebe imaju partnera koji ima i druge kvalitete i ciljeve osim toga da bude u vezi ili braku. Muškarci takođe izuzetno vole i poštuju snažan karakter žene koji je spreman da bude na više frontova. Oni ne vole da zbog njih zapostavljate prijatelje i porodicu.

2. Fizička privlačnost

Fizička privlačnost između muškarca i žene nije najvažnija, ali je ne možemo reći da nije bitna. Ono što vas prvo privuče jeste njegov izgled, zar ne? Tako je i sa njegove strane. Međutim, ovde se ne radi o prvom susretu i prvom dejtu, već o tome da jači pol veoma ceni i poštuje kada devojka ili žena pored njega drže do svog fizičkog izgleda. Postoje trenuci kada se žena zapusti jer računa da je on svakako voli takvu kakva jeste. Nemojte se zavaravati, budite uvek lepe i na visini zadatka jer oni sve to primećuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA