Categories Seks

2020. je godina “Svetog seksa”: 5 trendova koje ćete želeti da praktikujete sa partnerom

Došlo vreme za istinske veze, koje seks doživljavaju na potpuno intimnom nivou

Stručnjak za seksualne trendove Dominik Karetsos za 2020. rekao je da je godina “Svetog seksa” i najavio inovativnu i iznenađujuću listu. Mi vam prenosimo 5 zanimljivih u nadi da ćete i ove godine biti u trendu.

O čemu muškarci razmišljaju kada vide golo žensko telo?

Sveti seks i holističke tehnologije

Kako se čini trendovi u seksu sve više okreću mentalnom i emocionalnom doživljaju i stavljaju fokus na duhovnu sferu seksa. U skladu sa ovim trendom stručnjaci savetuju povezivanje meditacije i masturbacije i otkrivanje čari tantričkog seksa sa snažnim kontaktom očima. Takođe, očekuje se da će oblast tehnologije proizvesti veliki broj aplikacija koje će skrenuti pažnju na emocionalne i mentalne aspekte seksualnog čina, piše menshealth.rs.

Jake vagine

Trend koji ne izlazi iz “mode” jesu takozvane Kegelove vežbe – bazirane na kontrahovanju i opuštanju mišića vagine. Cilj je održavanje zdravog tonusa i snage ovih mišića kako bi se predupredili potencijalni problemi sa karličnim dnom i pojačalo seksualno zadovoljstvo.

Senzualna inteligencija

Kako prenose stručnjaci, najavljena su detaljnija istraživanja koja će se pozabaviti stimulacijom klitorisa i grlića materice kao i analnim seksom.

Seks u četrdesetim je spoj znanja i samopouzdanja

Seksi arome

– Tačno je da će seks 2020. godine uključivati i nos – dodao je Dominik koji spominje razne mirisne note koje će probuditi vaša čula.

Seksualna terapija

Izgleda da će 2020. godina biti konačno godina kada i odlazak kod seksualnog terapeuta na razgovor postaje deo normalne i redovne mentalne higijene, piše pomenuti portal. U prvom planu je razgovor o odnosu između dvoje ljudi.

Foto: Guliver/Gettyimages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA