Vrhunac seksualne uzbuđenosti je u subotu, u 16:33

by | 8 aprila, 2017

Subota je dan za seks, ali u spavaćim sobama nije monotono ni nedeljom i petkom – potvrdilo je istraživanje britanskog portala Lovehoney.com. Međutim, “Daily Mail” je bio još precizniji, pa se u njemu moglo pročitati da je seksualna uzbuđenost na vrhuncu prvog dana vikenda oko 16.33 sati, ali najviše parova vodi ljubav tek u 19.37 časova.

Foto: Pixabay

Skoro tri sata razmaka dokazuju da se parovi retko spontano upuštaju u seks, već da vruće strasti najčešće planiraju. To čini gotovo polovina, a za sve krive pretrpan raspored, koji im “ne dozvoljava” ni da u jutarnjem seksu uživaju toliko često koliko bi želeli. Ali, ako već dogovore sastanak, skoro 62% njih se trudi da budu romantični, pa često organizuju zajedničko putovanje za vikend. Fina večera, zajedničko gledanje filma, intiman razgovor ili izlazak služe kao savršena predigra, ali uglavnom bez alkohola. U njemu pre vođenja ljubavi uživa tek petina parova.

Iako ne zvuči nimalo romantično, planiranje seksa ne mora nužno da bude loša ideja. Redovan seks povezuje partnere, a zna se i da jedan od ključnih segmenata bračne sreće.

Osim od satnice, seks zavisi i od godišnjeg doba. Dve trećine ljudi ga najviše želi leti, najmanje u jesen, a zima i proleće su na sredini lestvice.

Pročitajte i… Šta sve čini seksepil? Jedan, dva, tri…

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.