Categories LJUBAV I SEKS

SOS: Jasni znakovi koji ukazuju na to da se strast među vama ugasila

Čak i kada primetite da je došlo do promene u vašem odnosu, možda još uvek nije alarmantno i možda još uvek možete zajedničkim snagama da spasite svoju vezu. Ponekad nas jednostavno užurbana svakodnevica uvuče u svoju rutinu i usled mnogobrojnih obaveza prestanemo da vodimo računa o svom partneru i njegovim potrebama, što može dovesti do privremenog gašenja strasti, ali ako ovaj problem uočite i potrudite se da zajedničkim snagama ponovo oživite vaš odnos sve može postati još i lepše nego pre.

Signali koji ukazuju na to da je strast na pragu gašenja su sveprisutni i samo treba da obratite malo više pažnje, pa da shvatite da je vreme za romantiku i nežnost1

1. Više ne izlazite na date

Ako se vaši zajednički izlasci svode na porodične ručkove i okupljanja sa prijateljima, znači da ste se potpuno odvikli od romantičnih odlazaka na date-ove, tokom kojih možete uživati u intimnim trenucima sa voljenom osobom.

2. Ne pokazuje više interesovanje za vas

On vas više ne pita kako ste proveli dan, a kada želite da sa njim nešto podelite, primetićete kako vas gotovo uopšte ne sluša. Ukoliko primetite da je izgubio interesovanje za vas, skrenite mu pažnju na to i recite kako ne želite da vas na taj način gura od sebe. Možda će se nešto promeniti nakon iskrenog razgovora.

3. Čini vam se da više nemate njegovu podršku i razumevanje

Umesto da vas podrži i pomogne vam da pronađete fokus, on vam u poslednje vreme gotovo svakodnevno prigovara. Ne osećate više njegovu nežnost, podršku i razumevanje. U tom slučaju pokušajte da mu svojim primerom pokažete kako bi trebalo da se ophodi prema vama, budite pažljive i uviđajne, a ako ni to ne upali, otvoreno porazgovarajte.

Ako doprete do svog partnera i zajedno se potrudite da obnovite svoju vezu, znači da se strast možda i ugasila ali je ljubav tu i sveprisutna je. Sa druge strane, ako on ne odgovara na vaše pokušaje da poboljšate odnos, vreme je da svako od vas krene na svoju stranu, koliko god bolno bilo, boleće manje od nedostatka pažnje, voljene osobe.

6 znakova da je vreme da svako krene svojim putem

Foto: @byteeza

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA