Categories LJUBAV I SEKS

Kako da prepoznate zrelog muškarca?

Postoji nekogliko gestova, koji zrelog muškarca razlikuju od nezrelih i nezainteresovanih “frajera”. Ukoliko vam je stalo da pored sebe imate džentlmena i muškarca pored koga ćete se uvek osećati sigurno, obratite pažnju na ove segmente ponašanja, vašeg potencijalnog partnera.

1. Rešava svoje probleme

Zreo i odgovoran muškarac ne beži od svojih problema, već se sa njima suočava i trudi se da ih uspešno reši, bez uzaludnog odlaganja i okretanja glave pred problemom, koji će se pred njim naći pre ili kasnije.

2. Pokazuje svoje emocije

Čini se da je danas pokazivanje emocija postalo pase, ali pravi muškarac voljenu ženu obasipa ljubavlju i pažnjom. On će vam uvek staviti do znanja da ste voljeni i njemu bitni, bez obzira da li se nalazite u društvu ili uživate u bliskosti u svoja četiri zida.

3. Pokazuje poštovanje prema ženama

Ne samo što vas poštuje kao sebi ravnu, već se sa poštovanjem ophodi prema vašoj i svojoj majci, prijateljicama i koleginicama i ima određene manire, koji u prisustvu dama nikad ne izostaju.

4. Ima jasnu viziju svog života

Veoma je bitno da muškarac sa kojim ste ima jasnu viziju svog života i neku predstavu o svojim ciljevima. Nije jednostavno, ali zreli muškarci ne žive od danas do sutra, već teže da se ostvare i daju najbolje od sebe. Ako ovaj kvalitet prepoznajete u svom potencijalnom partneru, biće vam jasno da pored njega nećete imati mnogo razloga za brigu i razmišljanje o neizvesnoj budućnosti.

Pročitajte i…6 znakova da je vreme da svako krene svojim putem

Foto: @hellofashionblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA