Knjige meseca: Darujemo vam šest naslova u kojima ćete ovog leta uživati

by | 2 juna, 2017

Svaki prvi petak u aktuelnom mesecu rezervisali smo za darivanje knjiga. Evo prvog junskog petka i mi vam, zajedno sa našim izdavačkim kućama, poklanjamo nove i zanimljive naslove. Da biste dobili knjigu na poklon potrebno je da što zanimljivije odgovorite na pitanje: “Koja knjiga vas je, dok ste je čitali na plaži, toliko privukla, da je tokom celog letovanja niste ispuštali iz ruku?“ Odgovore ostavljajte u komentarima do sledećeg četvrtka u podne, a najinteresantnije ćemo nagraditi. Imena dobitnika objavićemo na našem portalu u petak, 9. juna.

Priredila: Maja Šarić

NIGDE NEMA TE, JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ (Laguna)

Priča o tome kako je jedna mlada žena svojom hrabrošću, snagom posvećenosti i ljubavi uzburkala italijansku i svetsku javnost neposredno posle I svetskog rata.

 

 

TRI PUTA TI, FEDERIKO MOĆA (Čarobna knjiga)

Nastavak trilogije XTri metra iznad nebaX prikazuje život glavnih junaka šest godina kasnije. Njihova priča sada je svedočanstvo strasti i ljubavi.

 

 

MORFIJUM, ŠČEPAN TVARDOH

(Dereta)

Maestralna studija ljudske slabosti o neobičnom, dvosmislenom, odbojnom i ciničnom liku, s kojim se ne poistovećujemo, ali smo svim srcem uz njega.

 

PTIČIJI SUD, AGNES RAVATN
(Agora)

Zanosna priča o dvoje ljudi koji se iz različitih pobuda izopštavaju iz društva. Počinje nežno, a onda se izgrađuje u sveobuhvatnu dramu o životu i smrti.

 

KAD ME UGLEDA ONO ŠTO TRAŽIM, MIHAJLO PANTIĆ

(Arhipelag)

Pisac istražuje zbivanja i sudbine, obične ljude i neobične događaje, tragove bliske istorije u neposrednoj svakodnevici u novobeogradskim blokovima.

 

SREĆA I DRUGE MALE VAŽNE STVARI, HAIM ŠAPIRA
(Vulkan izdavaštvo)

Polazeći od književnih i filozofskih izvora, Haim Šapira nas poziva da dovedemo u pitanje sopstveno viđenje sreće i počnemo da cenimo ono što je zaista važno.

 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje